Onsdag em...

Drutten fick rent i buren, men Bamse gav sig inte så jag tog ut honom på en sväng innan jag la mig i sängen och började läsa teologisk etik. Läste, vek lite tvätt, läste, vek lite mer tvätt... just nu känns det som jag inte begriper ett jota! Ögonen gick i körs och vid halv två slog jag ihop boken och gjorde lunch. Tog ut Bamse igen, träffade min "gamla" stavgångskompis och hennes hund så vi gick på kantarelljakt. Sen hem, packa påsen med så lite som möjligt och iväg till skolan. Lämnade igen en bok, men en bok jag reserverat hade inte kommit in än.

Lektionen var ungefär lika informativ som boken jag försökt läsa. Det är total-stopp i huvudet och jag fattar nada! Den ena -ismen hänger ihop med den andra och teorierna går i varandra... får se om det klarnar något när vi får instuderingsfrågorna och jag får göra nåt annat än att bara läsa... Just nu kan jag inte skilja en -ism från en teori!

Janne är på Sanda och ska jobba natt, Jens fick extrajobb så jag tog en lugn och skön promenad nerför Erstaklippan. Fullmåne och klar himmel där stjärnorna börjat tändas. Tänk vilken vacker del av Stockholm jag får se fyra dar i veckan!

                       

Nej, Bamse har gett skall vid dörren så vi ska väl ut och "göra våran grej". Sen ska jag lägga mig tidigt, känns det som. Imorgon är det islam som gäller och jag hoppas den boken är mer lättläst!

                           Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0