"rubrik"

... Kan inte hitta på nån rubrik idag. Skulle kunna vara nåt i stil med "judendom", eller "ryggen är bättre" men skit samma. Duschade, hann läsa halva boken jag hade på daglån innan jag tog en Bamse-promenad, lagade middag och gav mig av. Packade ner det mest nödvändiga i en plastpåse, dvs värktabletter, SL-kort, anteckningsbok, penna och rostade salta mandlar som reservproviant. Missade bussen, "sprang" upp till centrum bara för att se t-banan åka, gick in på Hagis och köpte ett äpple och gick i lugn takt upp till t-banan. Kom i god tid till skolan, hann lämna tillbaka låneboken innan lektionen.

Lektionen handlade om Judendomens olika riktningar... oj, vad mycket man inte har en aning om! Att en jude kan vara ateist men en kristen kan inte vara ateist. Ganska självklart när man får det serverat under en föreläsning, men inget jag nånsin tänkt på... Judarna är ju oxå ett folk, en kultur, en livsstil medan att vara kristen grundar sig på tro.

Jens hämtade mig från skolan vilket var jätteskönt eftersom det börjat regna. Ryggen känns, men är mycket bättre nu så jag gick med på att kolla in Gokartbanan i Hammarby. Dels är det en konkurrent/komplement ;O) till min sons arbetsplats, dels är det en gammal klasskompis som äger stället. Det var kul att göra ett litet studiebesök :O) Nästa gång kanske jag ska köra lite oxå, men ryggen måste läka först! Vi handlade lite nudlar på Willys oxå, bra att ha i reserv hemma när matlagarlusten tryter.

Annat som hänt idag är att läkaren från Ersta äntligen ringde, (efter en påtryckning från mig igår). Alla prover är bra och jag ska ta om dem i december. Jag ska ta 25mikrogram extra Levaxin två gånger i veckan och se om jag piggnar till. På torsdag ska jag till psyk och kolla om vi ska byta medicin av samma orsak... tröttheten!

Nu ska jag ut med Bamse Bus och sen krypa i koj, är mer än lovligt trött!

                
                  Guggelutten för sisådär 46,5 år sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0