9 augusti

...och 29 år sen syrran dog. Datumet är ff etsat i hjärnan och även om det är länge sen finns ärret kvar. Sorgen avtar men minnena finns kvar och krafsar man lite på ärret så blöder det igen. Man undrar hur hon hade levt om hon fanns idag, vem hade hon utvecklats till, vad hade hon gjort, skulle vi haft bra kontakt, skulle hon haft barn och barnbarn som jag har nu?... Man tänker en stund, så återgår man till sin egen verklighet. Vissa saker bara är...

Gårdagen tuffade på ute på Aspö. Jannes mamma fyllde år så vi var kvar på lite mat och dricka. Morgonmålet åt vi dock i båten med en trut som sällskap.



Jag tillbringade några förmiddagstimmar med att knyppla Kumlagaller och låta Bamse sova ut. Han var bra stingslig när vi kom ut hit och jag tror han haft lite för många spännande upplevelser för att hans lilla söta hjärna ska orka smälta allt. Han sov gott... när han sen började krypa upp och slicka mig i ansiktet samt jaga knyppelpinnar på dynan tyckte jag det var dax att låta honom vara social med släkten.

                           

Igår hoppade jag av vattenskotern och badade med kläderna på. Nu badade jag igen med kläderna på för jag har ingen baddräkt med mig... Det är 19 grader i vattnet så tillochmed jag kan kliva i när nöden kräver det.



Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi på verandan hos svärföräldrarna och inomhus när mörkret kom. Jag har stickat en hel del på babytröjorna som ska till ett widow center i Tanzania. Bamse har vi flyttat ner i ruffen för det börjar bli kallt om nätterna. Han sover så tryggt och stilla i midkabinen. Men klockan 7 imorse fick jag sitta med honom i famnen en stund för då åskade och blixtrade det. Han var inte rädd direkt, men han ville ha lite kroppskontakt. När Janne sen tänkte ta ut honom för att kissa tittade Bamse bara på honom och visade med all tydlighet att sånt ville han vänta med tills åskan var långt borta! Klockan 9 ville han gå ut! 

        

Idag ska vi ge oss av härifrån... vi planerar att röra oss söderut. Men först ett proviant-stopp vid guns Livs på Nämndö. Vi får se vad det blir efter det :O)

                                                                 

Kommentarer
Postat av: Kädbadare

Det är roligt att bada med kläderna på, det brukade jag göra ofta förr, numer blir det mest hemma i duschen...men planerar flytt snart och då blir det mer klädbad för min del - på badhusen.

2011-08-12 @ 02:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0