fredaglördagsöndagmåndag

Riktigt bra dagar har det varit. Fredagen förlöpte väl, bra fart på jobbet, avslutade dagen på stiftet. När jag hämtat Bamse från dagis åkte han och jag till CRT i ytterligare ett försök att hitta regnkläder åt honom. Vi provade igenom hela sortimentet men passar regnkapporna på längden så är gördeln så bred att "pistolen" kommer inunder och då är (så att säga) själva syftet med hundpromenaden lönlös då allt hamnar i kläderna Vi kom hem med nåt halvbra, men som dagis ratade idag. Nu får han ta fjolårets kappa så får den duga till jag antingen kan sy nåt själv eller kommer iväg till Kärrtorp där de eventuellt kan specialbeställa. Men jag tycker det är knäppt! Bamse är ingen papillon, men han ser ut som en och han kan väl inte vara den enda kill-papillonen som behöver en regnkappa? För tjejer går det, men en kille som har pickadollen på magen?

På kvällen åkte Janne och jag upp med Bamsen till svärmor som skulle ta hand om honom över helgen när vi skulle ut på äventyr. Först åkte vi ner till Sanda och övernattade där.


Vi velar mellan tapeter. Det blir nog den mitt emellan alla fönster, den matchar övriga vardagsrummet.

                                
Extrarummet som var altan förut! Nu ett extra stort vardagsrum!


Så här fint är det på landet nu! Jag längtar lika mycket varje gång efter att få se hur långt Janne har kommit!

Lördagmorgon! Janne och jag åkte ner till Örebro där vi träffade bästisarna Marianne och Claes. Biljetter till Hjalmarrevyn var bokade! Jag tror det är 3:e gången vi ser den nu. Olika varje gång förstås!


                               

Parodi på Maria Montesami och hennes tofsar

                         
Baileys gillade mitt garn förstås, han är ju katt! Men det gjorde Tanja oxå!


                                      Vackra Baileys


                           
 
Vackra Tanja!

Baileys och Tanja är Marianne och Claes vackra choklad-djur! En brittisk korthår och en cockerspaniel.

Tyvärr... lördagen förändrades till söndag.... och vi fick åka ifrån ett vitt Örebro..

Utsikten från hotellrumsfönstret. Lite skillnad från...-->
förra söndagen

Vi åkte förbi Sanda och mätte köket, upp via Hornbach i Fittja för att spana in tapeter till köket i Sanda, sen satte jag mig vid DVD:n och plöjde de två första filmerna av Harry Potter medan jag stickade en mössa som ska med till Tanzania på julafton.

Idag började min arbetsdag på IKEA i Kungens Kurva. (Få vet att Kungens Kurva heter just så därför att Kungen faktiskt hamnat i diket där). En miss från min sida --> IKEA öppnade 10 och inte 9 som jag trodde... så min arbetsdag blev kort. Jag kollade in hela fåtöljsortimentet till "mitt" rum i Hagsätra kapell. Sen hann jag bara hem och slänga i mig lunch innan terapin. Min terapeut är frisk igen efter en längre sjukskrivning pga infektion, så det var skönt att se henne igen, både för att oron fick släppa (cancer, propp etc etc) dels för att jag fick berätta hur långt jag kommit i min utveckling. Det är bara drygt 3 månader kvar innan jag slutar där och det känns bra, det är snart klart nu :O). Hann jobba ett par timmar innan jag hämtade Bamse, slängde i mig en uppvärmd middag från igår medan jag pratade med Bekki och for iväg till terminens sista ikonmåleri. Idag fick jag dra upp ansiktslinjerna....Nu är det jullov därifrån oxå...

Ja, jag ska väl gå ut med Bamse då... Janne är på landet och ska jobba häcken av sig, Bekki sover hos pojkvännen. Hon har jobbat hela helgen och pluggat hela kvällen, så himla duktig!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vi hade också problem med "pickan" på Baloo, men vi köpte ett täcke istället, tycker det känns jättebra - kanske finns det i ministorlekar också? Kika på Baloo´s på Sea´sida: http://seahundochkatt.se/index.php?main_page=brevmini_product_info&cPath=442_524_527_1435&products_id=10852Det har inte det stora "flaket" från bröstet in under magen, utan man kardborrar fast en bred rem runt hunden istället. Den kan man ju spänna åt på ett annat sätt liksom :-)Hoppas du hittar ett bra!

2011-12-13 @ 22:22:23
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0