En vanlig bra dag :O)

Upp halv 8, ut en timme med Bamse, duscha, frukost, fixa fejset och iväg.

Liten snopen blev jag dock när jag kom till Polisen och upptäckte att jag var plånbokslös... Bara att åka hem igen, för utan pengar och leg blev det varken P-avgift eller pass... och vem vill stå utan P-biljett utanför Polisen? Tillbaka igen efter 40 minuter, men virkningen i högsta hugg och betalt för 1,5 timme. Jag var klar på en kvart! Helt otroligt vad de har effektiviserat pass-hanteringen!


Jag tror Esmeralda tränar simhopp inför sommaren..

                         
Bamse gillar sina IKEA-möss, han t.o.m sover med dem. De vita är favoriterna!

Har hamnat lite utanför plugg-trallen igen. Såsade runt med mina handarbetskorgar istället för att ta tag i läsningen, gick ut 45 minuter med Bamse, lunch, skrev blogg... sen var det bara en timme kvar till jag skulle åka till skolan, så jag gick ut en kvart till med Bamse för jag var osäker på när Janne eller Bekki skulle komma hem och ta ut honom.

Lektionen var ur-intressant som vanligt! Synd att jag missade förra veckan, men det var ju som det var då. Nu är jag på G igen! Janne hämtade mig efteråt och kvällen har gått åt till att skriva överklagande om en P-bot och att sticka klart Thyras mössa. Nu ska den sys ihop, få tofs och knytband oxå!

              

Snark och gonatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0