Panik!

Mm... Efter en skön sovmorgon och Bamsenad skulle jag börja med min predikan inför söndagen. Grundstoffet hade jag klart efter interpretation och hemtenta så jag skulle bara göra en flytande text av det tänkte jag... och vad händer? Datorn pajar. PANIK!!! Jag håller på en  och en halv timme och försöker förtvivlat fixa strömförsörjningen som säger: NEJ, JAG VÄGRAR! NU ÄR JAG SLUT!  Och så förblir det. Klockan 12 väcker jag Janne som jobbat natt och säger att jag har två alternativ. Antingen åker jag hem och skriver predikan eller så köper vi ny datorn IDAG! Datorn har tjafsat länge så vi ringer vår måg för goda råd, sen åkte vi till ElGiganten i Strängnäs där vi köpte en ny bärbar dator. 

              

Efter 1,5 timmes installationer och annat fix kunde jag äntligen fixa texten tilll min predikan om den Heliga Anden, vilket inte varit lätt... och sen gick jag över till bondens fru och snackar bort en stund. Janne hade bjudit över dem på ost och kex till kvällen och jag ville försäkra mig om att hon skulle komma med.

Janne ringde efter mig, han hade grillat fläskytterfilé och fixat grönsallad till jag kom hem, sen hann jag precis bara duscha innan bonden med fru kom över. En trevlig kväll på altan... och när myggen jagat in oss, inomhus. Kvällsnaden med Bamse blev att jag följde med dem hem och då var klockan redan midnatt.


Hugo, Bamses pappa                                   ... och en inte så jättebra bild på mamma Chloe

Nu har jag premiärbloggat från min nya dator. Hoppas den ska tjäna lika bra som den förra, även om jag varit sur på den under senaste halvåret. Vi har trots allt haft den i minst fem år och den är välanvänd!

Så, tack för idag, världen. Det började i panik men slutade rätt bra. En ny flashig dator... bara en sån sak! Även om det blev på avbetalning för en pank student!

Kommentarer
Postat av: Snurran

men förhoppningsvis flyter det på med jobb nu snart och då blir du ju rik som ett troll (i jämförelse med hur det är nu alltså) ;-D Vad händer med hundarna när (om det nu var de som skulle) flyttar utomlands?

2011-06-04 @ 10:40:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Guggelutt

Hej Snurr. Jo, det är de som ska till Kuba och hundarna ska med. De är vaccinerade och besiktigade och klara för avfärd :O)

Och rik som ett troll! Jajamen! Det är nyttigt att leva på ett miniminimum ett tag, man lär sig uppskatta det mesta!

2011-06-04 @ 12:19:28
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0