Fettisdagen

... och inte en semla i sikte! De var slut!!! De kom nån annan till godo, väl unt. Jag och familjen har ju ätit ett par semlor sen nyår så det är inte synd om oss alls.

Vad finns att säga om dagen? Tja... Gick upp och duschade en stund efter 7.00 eftersom Bamse ännu sov, gick ut med honom vid kvart i 8. Hade lovat att göra Wallenbergare till middag men upptäckte att en hel del saknades så innan Bekki hunnit iväg till skolan (för att Bamse skulle slippa hamna bakom grinden till köket så snart efter han sluppit ut efter natten) tog jag en snabb sväng till Willys och fyllde på förråden. Glömde bordsmargarin, men vem är perfekt? Hittade istället en liten glädjespridare som fick följa med hem istället!

                 

"Plättar i luften" och ett litet troll! Onödigt men nödvändigt ;O)

Sen fick de andra djuren frukost (Bamse och Ragnar äter alltid frukost med mig)... och jag testade att ge Esmeralda och Kautchuk mangokärnan som Ragnar ratade igår... för de hade slukat hela den lilla bit mango de fått igår... och det var visst en favorit!!! Jag upplever sköldpaddorna som kräsna, men jag ska helt klart testa mer frukt på dem. I grönsaksväg är det mest sallad och gurka som funkar, äpplen gillar de men sen har det varit lite si och så med variationen (de får fullfoderspellets och hö, men jag ser gärna att de äter annat oxå)

               

Hade planer på att skriva om missionsförbundets historia till fältstudien men jag hade ju lovat familjen Wallenbergare så... det blev bara en jättekort sväng ner till datorn innan jag skulle på terapin. Sen skolan. Hittade Marabous Mango på vägen (har jagat den ett par dagar) och det får godkänt!

               

Janne hämtade mig och det var jag så tacksam över, kände mig helt hjärntvättad efter den snabba genomgången av 12-profeterna... men ska man kunna alla dessa detaljer till tentan? Innan lektionen gladde mig ett par klasskompisar att de inte hunnit med alla uppgifter och all litteratur heller. Flera av oss låg på ungefär samma nivå och det känns skönt. Jag tror ju alltid att jag är knäpp i huvet om jag inte ligger i fas i studierna. Jag gläds inte åt andras olycka, men åt att jag inte är ensam om att ligga lite efter läs-schemat!

Stickade klart bakstycket på babytröjan till Lettland, gick ut med Bamse. Träffade Ella på vägen, vi släppte dem lösa så de fick rasa av sig en stund. Lite kul var att när Ella rusade efter en hare blev Bamse rädd och sprang till mamma... sen sprang han ett par meter ifrån mig och skällde till Ella kom tillbaka. Han är morsk, men inte SÅ morsk!

                    

Nu ska det bli skönt att sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0