Aj!

Nej, det gick inte. Huvudet blev bara värre. Jag la mig i sängen och låg där i dvala i tre timmar. Efter två timmar gick jag upp och pillade i mig nåt slags norskt Ibumetin som antagligen Monica donerat till vårt medicinskåp (hon har ju bott i Oslo i två år). Efter tre timmar hade den värsta släppt och jag var tvungen att gå ut med Bamse igen. Efter det har en kompis kommit över och hämtat sin BH-leverans och vi har suttit och pratat i solen. Jordgubbarna har fått vatten och pelargoniorna kom äntligen i blomlådan... och Bekki har åkt till stan för att fika med en kompis och hans tjej.

Igår la Janne och jag ut en annons ang. vår stora fågelbur på Blocket.se och jag hade fått massa svar. Nu är det såld och hämtas imorgon!

                     

Jag tror jag ska gå upp och laga nån mat och sen fortsätta ta det lugnt... vi ska ju gå nattvakt i båtklubben och huvudvärken lurar fortfarande långt därinne ... Det måste vara överanstränging av ögonen eller nåt, sen har jag slarvat med maten efter blodgivningen, det har mest blivit knäckebröd och varmkorv ... jag har ju så sällan huvudvärk, men denna var ruskig! Finslipet av interpretationen får vänta till imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0