Skit!

I förrgár lág vi och solade hela dagen förutom vid lunch när vi ákte ner och át lunch i Castillo. En fantastiskt god skaldjurspasta som gjorde oss sá mätta att jag somnade i solstolen pá em och nán middag blev det inte tal om, inte heller fler utflykter/promenader.

Igár började dagen med en smäll. Min rygg pajade och jag kunde svära pá att smällen máste ha hörts ut i köket. Tack och lov kunde jag hàlla mig pá benen och ta mig in i sovrummet och lágga mig och sá började jag knapra alvedon. Sá smäningom kom jag upp och kunde fá i mig lite frukost, sen bestämde jag att vi skulle ta bilen och áka norröver. Det alternativet kändes bättre än att ligga i sängen och sola med öppet fönster som Janne föreslog. Det blev en bra dag. Vi ákte upp till Corralejo och njöt av fantastiska vyer, vidare pá smá vägar i sanden längs hela norrsidan där surfarna lág som sälar i vattnet och väntade pá den perfekta vágen. Vi ákte vidare till fyren "Faro del toston" och njöt av havet och vyerna. Sen genade vi genom landet för att komma till den gamla huvudstaden Antigua, men det var lika öde där, sá vi ákte till vár hemby och gick pá kinakrogen och tog sen en lugn kväll hemma.

Jag misstänker att min besvikelse skiner igenom och det är verkligen sá. Visst, naturen är lika fantastiskt som pá de andra öarna, men jag kan inte fatta hur man försöker pungslá de fá turister som faktiskt letar sig hit. Jag menar, här stár hela turistbyar tomma, butiker, affärer och hela köpcentrum har slagit igen för att inte tala om lyxhotell och hela bungalowkomplex... sen har man mage, som pá várt hotell som ska kallas ett av de bättre, att ta 2€ om dan för en safetybox, eller om man slár sönder ett glas sá tar de 2.35€ för det. Ingen öppen reception pá natten trots att de varnar för "burglers". Nu har vi en deal via Anfi pá Gran Canaria, men om vi inte haft det sá skulle rummet kostat 12000 kronor! Och sá tar de betalt för saknade glas! Och det áligger oss att räkna porslin och möbler för att se att allt stämmer... Jag tycker det är smásnált intill dumhet. Dessutom är det bara restaurang- och städpersonal som varit trevliga.

Sen gör säkert min ryggvärk sitt till. Undar om jag törs frága receptionen om smärtstillande... eller om de biter huvudet av mig :S

Kommentarer
Postat av: Katarina

Men du har då otur..

Ryggskott på semestern..

Krya på dig och slå inte sönder flera glas nu.

Det blir så jäkla dyrt ;-)

Kram!

2011-11-30 @ 12:47:19
URL: http://morsaneokay.blogg.se/
Postat av: Pappan

Morsan kommer strax och får läsa bloggsidan på!

2011-11-30 @ 13:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0