...ågren...

Det har varit en konstig natt och en konstig dag. När jag skulle gå och lägga mig igår vid midnatt började Bamse gråta på övervåningen, så jag gick upp och  tog ut honom en sväng till. Tänkte gå den vanliga akutnödig-vägen - den upplysta stigen ner till skogen fram och tillbaka. Han gjorde no2 direkt vid första lampan men jag tyckte vi kunde fortsätta ändå. Då lösgjorde sig två luvhöljda personer ur mörkret och jag vet inte vem som blev räddast, jag eller Bamse! Bamse skällde i falsett och jag vände tvärt och pinnade på hem, smög in på tomten i förhoppning om att de inte såg vart jag tog vägen. De stannade vid vår tomtgräns på baksidan, jag hörde deras röster, sen vände de och gick tillbaka in i skogen. Jag smög in och kröp ner i sängen, en låg jag vaken ett bra tag, hörde hur de kom tillbaka efter en halvtimme och sen blev det tyst. Somnade måste jag ha gjort för före 7.00 imorse grät Bamse igen, upp och ut med honom. Han är dålig i magen för första gången sen han åt ostbågar förra vintern. Han gjorde no2 snabbt och ville in direkt. Vaknade av att han grät igen och då var klockan 10 över 10! Ut igen, vi träffade en kompis så han fick springa lös men efter tre minuter gjorde no2 och vägrade därefter gå en enda meter till. Jag tog in honom och duschade honom, sen blev jag sittande i soffan. Ringde terrzoo men chefen var ledig över helgen, jag sa iaf att jag var missnöjd och ville prata med honom men skulle återkomma på måndag. En helgarbetande kassatjej ska inte behöva ta min besvikelse.

Huvudvärk och smått illamående satt jag och tänkte att jag nog överarbetat mig lite under veckan som gått. När Janne vaknat efter sitt nattpass åkte han för att fixa min bil inför besiktningen på måndag. Bekki hade sovit borta men kom hem och gjorde sig klar för att åka till Linnéa och barnvakta. Själv låg jag i soffan en bra stund, tog ut Bamse och satte mig med stickningen framför TV:n, tittade på Animal Planet och inspelade program till klockan var halv sex och Bamsenaddax igen. Bamse har dels haft skakningar idag igen, dels en mycket lös mage så han har sovit hela eftermiddagen under en filt bredvid mig i soffan, vi har mått skit bägge två. Har bokat telefontid hos veterinären som undersökte honom i somras, det är andra gången han har skakningar sen dess.

Nu har jag faktiskt gjort middag efter att ha levt på mandarinpajsrester till frukost och lunch. Har ingen aptit och känner ingen hunger, sockerchocken efter pajen hjälpte inte ett dugg, men jag mår lite bättre efter kycklingen. Ska sticka en stund till och lägga mig tidigt, hoppas på att slippa luvor i skogen till kvällsnaden... de utstrålade verkligen en otäck energi och jag är vare sig rädd för mörker eller människor!

                                                   

Kommentarer
Postat av: Snurran

Hoppas ni mår bättre bägge två i morgon.. :-/

2011-10-22 @ 19:40:23
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0