Puzzlar vidare

Terapin fick handla om min prestationsnoja och svårigheter att prioritera, ja allt jag skrev om i min förra blogg. Jag menar, jag VET att jag klarar allt som jag åtagit mig, men det finns saker som jag mer gör av plikt och slentrian och som faktiskt borde sorteras bort. Återigen styrkt att mina tankar är riktiga åkte jag på konstvandring längs T-banan. Först blev det "Dårarnas båt" i Sockenplan, sen "Tulpanerna" i Högdalen, "Barnet och käpphästen", "Taxen" och "Flickorna" i Hagsätra. Ska sätta in lite bilder och berättelser under en egen kategori här sen tänkte jag.

Väckte Janne när jag kom hem. Efter att jag hämtat Bamse for vi iväg till Bygg-Olé i Nacka och beställde golv till landet. Sen åt vi på Korat medan vi försökte prata om framtiden. Janne har en del externa byggprojekt ... och jag börjar känna mig lite övergiven. Får se vad som händer i framtiden. Vi pusslar på i våra liv. Snart kommer nånting hända och jag vet inte hur... Ense... ? Inte direkt.

                                      


Kommentarer
Postat av: Snurran

trist när ert puzzel inte riktigt strävar åt samma håll, men så kan det ju vara emellanåt.. :-/ Han kanske också känner sig lite övergiven då du pluggar, kursar och grejar med dina intressen..? :-0 Hoppas ni löser det iallafall! <3

2011-10-07 @ 22:28:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0