Torsdag med Mary Kay

Mådde riktigt risigt när jag skulle till jobbet imorse. Ont i bröstet och fy 17! Hade besök i kapellet kl 10.00 och jag slutar aldrig att häpna över människoöden eller myndigheters behandling av människor. Vad har vi för sociala skyddsnät egentligen? Inga alls! Inga skyddsnät! Om vi ska få hjälp i en utsatt situation så handlar de mer om människor som jobbar på myndigheters godtycke och välvilja i vissa fall. Det finns jättebra människor som jobbar på myndigheter, men när man träffar på vissa som hamnat i kläm mellan varenda stol som finns så undrar man var sunt förnuft tog vägen!

Öppet kapell kändes roligt! Två personer kom för att sitta i kapellet, tända ljus och lyssna på musiken. Det har varit fler som kommit för det än för fika och fonder. En person till kom för att lämna lite papper.

Sen hämtade jag Bamse, gick en sväng med honom, lagade mat, plockade undan hjälpligt och bakade mandarinpaj. Strax före 19.00 kom Lisa med sina Mary Kay-produkter, ikväll hade vi sminkkurs.


Sminklådorna före ...                                                   ...och efter partajandet!


Visst, jag var övermåttan trött, men lite energi får man ändå av tjejkompisar och av socialt umgänge... och pigg som en spigg ser man ut efter ett lagom antal lager smink. Jag köpte nya ögonskuggor (bruna förstås) och sen önskade jag mig en GRÖN mascara (limited edition) i värdinnegåva, den var urläcker!

                              
 
                                                    The Babes! 
Visst ser det ut som ett skivomslag! Vänta bara tills vi börjar sjunga oxå!

Kvällen blev rolig och sen. Nästa gång blir det spa, men då inte hos mig! Det ska bli lika roligt! Skjutsade hem Su, svängde runt ett varv med Bamse men han var trött efter att ha passat på fem kvinns och alla deras fötter så han visade direkt efter no2 att han ville hem till sina kuddar.

Nu ska det bli skönt att gona ner mig i mina kuddar!


Kommentarer
Postat av: NettAnn

Fin bild den sista av er,och Bamse kollar in er med väldigt speiell syn.Önskar jag med haft lite roligt,men just nu är mitt eget liv skitjobbigt på de flesta fronter.Det värsta är lung infektionen som inte släpper trots 4 medeciner om dagen.suck

2011-10-21 @ 00:19:03
URL: http://livetienparadoxx.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0