Med en rivstart!

Kan börja med att berätta att Bamses dagisinvänjning har gått jättebra. Första dagen och andra dagen fick han gå mellan 9-12, men det gick så bra att han redan tredje dagen fick stanna till 3, idag fick jag hämta honom efter jobbet men inte före 4 och imorgon får han lämnas när som helst mellan 7-9 och hämtas mellan 4-6. Dagiset vill ha hundarna mellan 9-16 så inlämning sker mellan 7-9 och hämtning mellan 4-6 för att de ska få ro. Måste man hämta eller lämna nån annan tid får man komma överens om det. Bamse är väldigt ovillig att gå in på morgnarna, imorse försökte han klättra upp för Jannes ben i försöken att undkomma dagis... men när jag frågade när jag hämtade honom försäkrade de mig att han kommer till ro med dem omgående och att han accepterar och accepteras av sina fem box-kompisar i avdelningen "minisarna". Det är ju en helt ny situation för honom och jag tänker att det är lite likt ett vanligt människobarndagis. Ungarna vill inte alltid gå in men lugnar sig så snart mamma/pappa kommit ur synhåll. Idag fick jag höra att Bamse är jätteduktig och inte har några problem i vare sig gruppen med minisar (de allra minsta hundarna alltså) eller i den stora gruppen när alla är ute och går. Han är ju en väldigt vaktande hund så jag var orolig, men det går tydligen hur bra som helst! En rivstart för familjens minsting alltså!

                  
                Mms från eftermiddagspromenaden igår (torsdag) som fröken skickade mig

Min dag började oxå med en rivstart. Hade räknat med ett kort snack med en kollega samt ett besök, men det visade sig att jag missat att det var diakoniplanering hela fm. Det redde ut sig och jag kunde vara med hela planeringen, sno en kvart på lunchen för kollega-pratet och ändå hinna äta i lung och ro. Sen blev det massor på em, en del grejer som jag ska vara med på fodrade att andra kunde täcka upp i mina verksamheter, jag fick hjälp med att få igång min arbetsmobil och sen ägnade jag en god stund åt att korrigera tiderna i både min outlook- och min papperskalender eftersom det hänt saker under min sena semester. Janne ringde och bjöd ut mig på fika vid 2-tiden:

               

Sist på dagen när jag kom tillbaka från fikat hade jag ett möte om onsdagsverksamheten jag numera är verksamhetsanvarig för... efter det var mitt huvud helt slut. Jag gick strax efter 4, köpte billig torsk på Konsum och hämtade Bamse från dagis, hem och hämta Janne för storhandling på Willys, hem och packa in allt och så en tur till Tumba Centrum. Igår ringde en knyppelkompis från kursen i Vadstena, hon är själv kursledare i knyppling, och berättade att de skulle sitta och knyppla i Tumba Centrum, jag var välkommen dit. Jag är glad att jag orkade ta mig dit med Jannes hjälp (han fick köra). Vi pratade lite, jag pratade med hennes knyppelkompisar och blev inbjuden att knyppla  på "Knypplingens Dag" i Tumba Centrum 10 september. Det låter kul tycker jag! Sen bjöd jag Janne på middag på kinakrogen innan vi åkte till Ica Maxi i Eriksberg och köpte stekpannor och därefter hämtade Jens däck i Fittja. Hemma halv tio.

               

Nu är jag superdupertrött... Jag hoppas... och tror... att morgondagen blir något mindre hektisk!

Susseligott alla vänner därute!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0