Ny torsdag

                               
Nu håller nog hela jag på att ta slut för veckan. Inte har det varit övermäktigt, men det är mycket nytt och mycket nygammalt. Det värsta är att jag börjar snörvla och har förkylningsvärk i kroppen. Måste nog börja använda strumpor och skor som inte har öppen tå, men det är så skönt med sandalerna när jag fortfarande har foten lindad.

Igårkväll fick jag en chock. Kvällsnaden med Bamse var skön, skön luft och rätt varmt. Nästan hemma träffade vi rottisen Alva och Bamse blev jagad av henne en stund. Alvas matte berättade nåt hemskt som har påverkat mig hela natten och hela dan... vet inte hur jag ska få veta om det är sant eller om det bara är ett rykte... Oftast i hundvärlden vet man massor om hunden, men väldigt lite om mattar och hussar. Jag kan bara nåt enstaka människonamn medan jag är betydligt mer informerad om hundars namn, ålder och övrig levnadsstatus...


Bilder från i våras när Bamse retar Alva med ett tuggben ;O)

Det tog emot rejält att gå upp imorse, trots att jag vaknade före klockan ringde. Men jag segade mig upp ur min camping i vardagsrummet (sover i en uppburen säng där sen jag stukade foten, trappor är SÅ jobbiga, i synnerhet när svullnaden stelnar till under sömnen), duschade, gav djuren frukost och åt själv, rastade Bamse och körde honom till dagis, hem och sätta färg på ögonen för att sen ta bussen till Älvsjö och pendeln till stan. Tandhygienist kl 10.00. På väg till pendeln igen gick jag förbi Clara kyrka där jag smet in på diakonimottagningen och kramade om en kollega jag inte sett på länge, men hört att hon fått jobb där. Det är en fantastisk kyrka... mitt i smeten!

                              


Hann med pendeln jag tänkt men i Älvsjö hade bussen precis gått, så det var bara att sätta sig med armarna i kors och inte stressa upp sig. Idag startade den nya verksamheten med en öppen dörr i kapellet och jag ville gärna vara där ett par timmar innan och bara känna in mig. Papper skulle sorteras och jag ville prata med dem som jobbar ofta i kapellet. Men eftersom jag ändå redan var sen slängde jag i mig matlådan hemma innan jag åkte upp till kapellet, fick ändå 1,5 timme innan det var dax. En person kom tidigare och pratade fonder, sen kom en person prick när vi öppnade och eftersom denne var den ende besökaren blev vi sittande i soffan till en kvart före stängning. Jag är övertygad om att det kommer komma fler besökare under hösten, men idag var detta lagom för vi hann tänka igenom hur vi vill ha det med tända ljus och musik i kapellet samt hur vi vill placera och planera kaffevagnen och fondpärmen utan att det påverkade nån.

Sen åkte jag och hämtade Bamse. Har fått ett mms från dagis idag oxå:

I soffan med bästisarna!

När vi kom hem hade "de" grävt upp hela gatan framför vårt hus:

                      

Asfalten har varit tjälskadad i måååånga år, dessutom kunde jag nu se att en stor knöl precis utanför vår uppfart var en enorm rot. Det kommer bli så FINT!!! Inget mer snubbel här inte!

Bekki och jag har slappat vid TVn en stund innan jag orkade mig upp och göra lite middag. Syndade med pasta pesto idag, allt annat skulle ta evigheter att tina. Jag går bara upp i vikt ändå, så en pastamiddag hit eller dig gör knappast nån skillnad. Det viktiga är att jag mår väldigt bra av LCHF. Ragnar fick hålla oss sällskap... men jag ska nog inte ge honom plastleksaker när han är i köket för han slänger ner småbitar till Bamse och det känns inte ok, tänk om nån liten vass plastgrunka hamnar i honom? Ragnar fixar det där galant, men när jag måste jaga Bamse när han har förbjudna saker i munnen så sväljer han dem om de är rätt storlek. Nu var det en, av Ragnar sönderbiten kula, som fanns i den här lilla bollen som Ragnar delade med sig av till Bamse. Hm...


                           

Sist men inte minst... jag har fått ett mms från Bella oxå:

Justin......                                                     ....och Eric Saade! Lika som bär!

Jens är väl snart framme i Weeze, Tyskland. Janne bor på Sanda och Bekki har gått ut en stund. Stickning och TV kanske?

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Jag träffade min dikaon häromdagen med just för ett fondintyg.Hade skickat in fond,de få som finns för oss här nere i syd att söka,men personen som intygat dög inte så jag fick vända mej till vår diakonissa.Hon är i övrigt en väldigt bra människa att samtala med,så vi satt länge och gick genom året.Clara kyrka..jag undrar om inte den var med i serien stockholmsnatt som gick på TV i våras.Jag såg alla avsnitt och några handla om en kyrka i sthlm city vars präst var fd alkoholist,spelade gitarr och hade vigt sitt liv åt låta hemlösa sova över i kyrkan.Tror han var från norrland.Vilka fantastiska människor det finns runt omkring oss ändå! kram

2011-09-09 @ 00:40:17
URL: http://livetienparadoxx.blogspot.com/
Postat av: Guggelutt

Det var alla gånger Clara Kyrka det. Värt ett besök om du är i krokarna!!!

2011-09-09 @ 14:05:23
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: NettAnn

Nje tyvärr är jag och har aldrig varit i STHLM mer än en ggr när jag var 15 när jag lifta upp för se på NOICE på ritz..Det mesta jag såg då av de dagarna innan en ARG bror plocka upp mej med sin långtradare på väg hem (haha) var Norsborg..tror jag d hette..minns bara BETONG i oändlighet.

Nu är det för många mil för mej att köra och för dyrt med hotell o sånt så det är ej aktuellt.Tyvärr måste jag säga för man har ju hört o sett vilken fin stad det är.

2011-09-10 @ 05:05:04
Postat av: guggelutt

Norsborg minsann, då bodde jag antagligen där när du blev upplockad. Bodde där mellan 1970-1993 :O)

2011-09-10 @ 12:08:34
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0