Ragnar!

Bamse vägrade gå nån em-prommis igår, han ville bara bada i gyttjepölarna!


                                 

Jens kom förbi och pratade bort en stund så jag kom iväg senare än jag tänkt till Linnéa.

...var det så gott? 6 juni 20098 juni 2009

Det var gott att återse Ragnar igen. Det syns att han trivts bra hos Linnéa och hennes familj. Härligt att umgås lite med henne och godisarna. Hon bjöd på bakpotatis med kycklingröra och godisarna fick lite vinter- och regnkläder vi köpt på Karlssons under semestern.


Synd på så fina bilder... men nu vet jag att det inte går att ta bilder med blixt med min
mobil när jag har stötskyddet på. Det bländar på nåt sätt.


Men bilderna utan blixt blir bra!

Medan Bamse och jag var ute och gick runt huset bakade Linnéa och barnen kladdkaka... den var Bamse mycket intresserad av.

                            

Var jättetrött när jag kom hem, men kom in i en andra andning efter att ha packat in, installerat Ragnar i sin bur och tagit kvällsnaden med Bamse. Satt uppe, trött i kroppen men med "jätteögon" och stickade ett par timmar till CSI-marathon. Hann klart den vita tröjan, sen la jag mig trots att jag var så speedad (sockerchock kanske?).

                      

Trots att jag somnade närmre halv 2 och vaknade av Bekki som grälade på nån i mobilen utanför fönstret senare än så, vaknade jag halv 9. Låg kvar en stund för det var tyst i hela huset trots att alla djuren är hemma igen. Vid tio hade jag iaf ätit frukost och tvingade ut Bamse. Vi gick nästan halva promenaden, sen vände jag för det är inget kul att gå med en hund som inte vill. Hemåt hade han god fart och vi var ute 50 minuter ändå.

Är trött och rastlös. Har massor att göra i huset, men det tar emot så förbajat! Har en rätt tuff vecka framför mig så jag ska kanske ta det lugnt idag. Har det varit rörigt så länge är det inget att hetsa upp sig över så länge kök och badrum är rent. Prata med Bekki om hundvakteri när jag går i skolan och sen plugga lite kanske? Har blivit antagen till en kurs i ikonmåleri som jag glömt att jag anmält mig till... orkar jag allt detta?

                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0