Lång fredag

Det har varit en lång fredag. På morgonen gick jag upp och hämtade Bamse så fick han komma ner och gosa en stund i sängen. Han var väldigt gosig för jag hann gå upp och äta frukost innan han kom knallande. Han älskar när ha får komma upp i vår säng.

                  
                     Bamse gos

Halv 11 kom vi ut på morgonpromenad! När jag kom in igen ringde jag P som inte kunde följa med till Egypten. Vi pratade en bra stund. Sen gick jag runt och plockade i min packning. Provade den självuppblåsande liggunderlaget som inte funkade, men när jag blåst in luft och låtit det ligga så var det lika hopplöst att få ut luften, DÅ sög den glatt in luften jag försökte pressa ut. Tvättade några maskiner... men jag satt mest och glodde ut genom fönstret på snöfallet. Det var skönt att låta tankarna gå, kände att jag behövde verkligen tid för en mental förberedelse. Det har varit så mycket på sistone.

                       
                            Bamse snöhund

Gjorde rent hos djuren och dammsög hela rummet innan jag tog bilen upp till kapellet i det ymniga snöfallet. Ville vara med på korsandakten klockan tre. Idag låg fem röda rosor runt törnekronan på det nakna altaret. Det symboliserar Jesus fem sår - ett i vardera handen, ett i vardera foten och så ett i sidan där man stack honom för att försäkra sig om att han var död. Vi sjöng några psalmer, växelläste en psalm ur Psaltaren och i övrigt sjöng en av våra musiker, som är fantastiskt duktig, medan en man spelade olika flöjter. Det var väldigt vackert.

                                  

Efter middagen har Bekki och jag tillbringat kvällen vid TVn. "Legally blonde", "Evan, den allsmäktige" och större delen av "10.000 BC" har det blivit. Jag har börjat sticka på en halsdukssjal, typ.

                      

Mycket sjalar blir det, men jag använder en del sånt oxå. Bamse har varit ute, Bekki har oxå varit ute en sväng men bara i området, Janne jobbar natt...

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0