Sorgsen...!

Måndagen blev en bra dag. Hade admin och samtal på fm, stack iväg på friskvård efter det, hämtade upp Su på vägen som bestämt sig för att oxå börja träna. Köpte med mig en grillad kyckling och gula körsbärstomater på vägen tillbaka till jobbet till lunch, vilket jag intog tillsammans med arbetskamraterna som drack sitt eftermiddagskaffe. Hade telefonmottagningen på em och i övrigt hann jag med en del som blivit liggande.

Vad jag totalt missat var att det var ikonmåleri. Trodde det var sista gången när jag var i Egypten, men Janne kunde ta Bamse så jag kunde vara med på denna avslutande gång och det var fantastiskt! Efter ett par timmars målande hade vi en välsignelsemässa uppe i kyrkan. Min ikon är inte helt färdig, ansikte och händer ska få highlights samt lackningen, men den var tillräckligt färdig för att få välsignas med de andra målarnas alster. Det var vackert och stämningsfullt. Och vilka vackra ikoner!!!


                        


                      
                         Inte mycket kvar nu!

Kom hem efter nio på kvällen och tog ut Bamse direkt. Han träffade kompisar på vägen så vi var ute över en timme. Sov gott sen!

                                          

Har varit trött idag. Något obehag gnager mig. Inte blev det bättre av att jag fick avslag på min förfrågan om att delvis gå en kurs på arbetstid. Känns som ett missförstånd, ska kanske reda ut det eller så tänker jag fortsätta vara sorgsen. Har varit på möten och haft samtal under dagen, även skrivit en andakt till caféet imorgon som jag tänkte lägga ut sen. Knyppelkursen blev inställd för vår lärare blev akut sjuk och fick åka in till akuten. Oron finns med där oxå förstås. Hoppade över lunchen så när jag åkte hem vid fyra var jag akuthungrig. Handlade på Willys och gjorde köttfärslimpa med honungsgratinerad chevré till förrätt.

Nu ska jag gå och ringa sömmerskan som har Bekkis studentklänning. Hon ska ha den på sin studentskiva imorgon och det börjar kännas oroligt att hon inte ringt att den är klar än! Skulle hämta den ikväll ju!!!

                
                  Galna ungar :O)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0