2:a advents-fest

Ännu en fantastisk morgonpromenad i skogen. Det är vackert i kolossalformat!
 
 
Efter en lugn förmiddag åkte Janne och handlade medan jag plockade lite hemma. Ca halv tre kom Bella med familj som inte kunde komma förra söndagen, men idag kom de istället. Bekki var hemma och Jens + Sandra kom oxå. En mysig em!
 
Bus med morfar
 
Glassmonstret Justin
 
Glassmonstret Jennifer
 
Akvariet känns jättefräscht efter att vi städade det ordentligt igår. Den överlevande befolkningen i det verkar mycket piggare oxå, så jag ser fram emot nästa helg då vi ska shoppa lite nya kompisar till dem. Hoppas verkligen att sjukdomen som härjat däri var en engångsföreteelse. Av alla mina år tidigare som akvarist har jag aldrig drabbats av en sån fiskdöd. Ett par som dött i VitaPrick vid ett par tillfällen, men inte ett halvt bestånd! Vad som var riktigt kul var att när vi tog ur borgen för att göra rent den hittade vi FYRA räkor. Jag trodde bara vi hade två kvar, men det var fyra varav TVÅ är romstinna. Jag är jättesugen på ett nanoakvarium för att se om jag kan få rommen att växa upp till levande Amanoräkor... men var  kan jag "låna" ett sådant och var hittar jag bra kunskap? På internet skriver man om bräckt vatten och det är väl ingen konst, men i samma meningar att det är svårt, sägs det.
 
 
Jaja, nu ska jag softa lite och lägga mig tidigt. Janne har återigen lovat att ta kvällsnaden vilket jag är mycekt tacksam över. 
 
Kram på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0