Mera snö!

Lite less är jag, och jag tror inte jag är ensam. Det är tröstlöst med mer snö när gatorna ännu är oplogade sen förra veckan. Jag förstår inte varför inte plogarna är ute och jobbar lite? Har det med upphandlingar att göra? Halva Rågsved och bitvis har Hagsätra och Högdalen fortfarande bara ett körfält, bilarna parkerar ibland mer än en meter ut från trottoarerna för snön inte tas bort så de kan komma närmre trottoarerna som är oplogade. Många av parkeringsplatserna är oanvändbara pga snölass vilket bidrar till parkeringskaos överallt. Ikväll har det snöat ca 5 cm till och inte en plog på hela veckan. Att det var kaos förra onsdagen förstår jag, att de inte hann med att röja på torsdagen och tillochmed fredagen förstår jag... men vad är problemet nu? Med lite ordning i snöröjningen så skulle vintern vara riktigt vacker, men mina äldre gäster som brukar komma till cafét och soppan mm vågar sig inte ut på osandade och dåligt plogade gator. Trist!
 
Men jag kom iaf till jobbet och efter en stunds letande hittade jag en p-plats som inte var översnöad. Lite jobb, mässa, möten och sen fortsatte jag mitt ringande. Nu är det bara tre samtal kvar på listan. Sopplunchen var jag med på och det var min favoritsoppa idag, tomatsoppa med chili och aprikoser! lite mer telefon och skrivjobb innan sista mötet kl 3. Halv fem packade jag ihop och åkte för att hämta Bamse, hem och ge honom mat. Ikväll slapp han vara ensam för Bekki var hemma med en kompis. Själv åkte jag tillbaka till Högdalen för att äta middag med Lotta hos kinesen. Tack Lotta för alltid lika härligt samspråk och god mat.
 
Scampi Indiana
 
Friterad glass med mangosås
 
Skottade vår uppfart och lilla gångvägen när jag kom hem. Mätt och belåten sjönk jag sen ner vid datorn.
 
Klockan tickar på och Bamse tittar på mig. Det är väl dax att forcera snövallarna och trotsa den isiga vinden igen då :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0