PALLAR INTE!!!

Det blev en lyckad förmiddag igår. Vi träffdes i köket på jobbet och började koka gröt och bre mackor. Klockan nio hade vi julfrukost för besökarna på Convictus Bryggan + alla andra som ville komma. Det kom ett 40-tal och åt risgrynsgröt, skinkmackor och lussebullar.
 

Sen blev det avplockning och disk. Jag skrev ut protokollet från mötet i torsdags-em och sen åkte jag hem. Knaprade i mig en alvedon forte men kände ändå hur killet i halsen mycket snabbt utvecklades till smärta på halsens vänster sida och spred sig upp mot örat och vänster näsborre och bihåla. Innan kvällen var slut började örat bulta och vätska sig, halsen värka från halsmandeln och upp mot örat så jag knappt kunde svälja... så jag letade reda på penicillinet från Mexico. Jag pallar inte! Har varit icke-funktionell nästan hela hösten! Hostade killekill och drog i mig både cocillana och en alvedon forte till under förnatten, ännu mer på morgonen, Janne valde ändå att förpassa sig in i gästrummet för jag förde ett grymt o-liv!
 
Får ha lite is i magen, men jag gör nog klokast i att ringa jobbet och kolla av julafton. Mår inte ett dugg bättre än igår. Jag ska ju jobba på Gemensam Jul på julafton men betvivlar att det är nån bra idé i nuläget. Bekki ska vara barnvakt åt godisarna ikväll och inatt medan Matte och Linnéa åker på julmiddag, men jag ska se till att hålla mig på avstånd och hoppas att penicillinet minimerar smittorisken. Vill bara grina... orkar inte vara sjuk igen... WTF gör man?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0