Party party

Det blev en riktigt lång dag igår. Började med andakt ur tidegärden kl 9.00, därefter möte, admin, lunch och iväg på hälsoprofil på företagshälsovården i stan, åter till jobbet och administrera och planera kvällens jobb. Vi hade avslutning i en grupp med julkrubbevisning och clownandakt.
 
                                                                               
Kvart över sju gav jag mig av in mot stan igen. En tjej ur klassen från grundskolan hade bjudit in till återträff i restaurang Himlens skybar i Skrapan. Jag hade lite problem att hitta hissen upp, så tillslut var jag tvungen att samla ihop mod nog för att fråga en person vart man tog hissen till Himlen. Kände efter en extra gång att jag inte hade kragen på mig för det hade kunnat bli tokigt. Väl i Himlen fick man gå en trappa till upp till skybaren och där samlades 16 stycken klasskompisar från Adolf Fredriks musikklasser. Det blev en toppenkväll. Det var flera som inte var med för 2,5 år sen när Su och jag började leta gamla klassisar, nu är nästan alla lokaliserade tror jag. Det finns ingen direkt lista men snacket har gått och den känner den som har kontakt med den. jag försökte uppdatera mig på så många som möjligt innan folk började troppa av. Själv gick jag hem med de sista vid halv 1 på natten. Kom hem strax före 2.
 
Hammarbyverket, Ringvägen och Skanstullsbron med Globen.

Det var inte så tufft som jag trodde det skulle bli att gå upp imorse. Jag satte klockan på 8.00 men vaknade lite före det, duschade och skjutsade Bamse till dagis, sen åkte jag hem och gjorde resten. 
 
Partypinglan har vaknat!
 
Möte kl 10.00. Resten av dagen har jag ägnat åt fondhantering, förbön och andra aministrativa uppgifter, ringt folk samt affischerade på vårdcentralen och anslagstavlor på vägen till dagis.
 
När jag kom hem hade Darling Janne lagat mat. Kvällen är ung men tant Guggelutt längtar till bingen. Ska gå ut med Bamse tidigt och sova gott, det är iaf min plan. Och jag ser fram emot nästa återträff. Och jag kan rekommendera skybaren i Skrapan. Bartenderna var inget att hänga i granen, men utsikten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0