Stilla Kvinnotimmar

Vilken underbar dag det blev! Jag sov taskigt på natten, vaknade flera gånger och var liter nervös... men jag vet ju samtidigt med mig att jag jobbat mycket hårt för att göra en bra dag, jag har varit nere på detaljnivå och dubbelcheckat saker och ting. Och det gick så bra! Jobbet flöt, ingen stress, vaktmästeriet hade förberett allt det praktiska perfekt, alla visste vad de skulle göra och den info vi behövde kolla av hanns med utan att det blev tidsbrist. Massörerna kom som de skulle, gästerna kom och allt flöt så fint.

Efter introduktionen erbjöd vi avslappning, meditation där vi gick in i tystnaden och därefter kunde man få massage om man bokat det, på plats kunde man boka samtal hos präst eller diakon, på skaparbordet kunde man sy hjärtan i filt med en pärla i eller måla porslinsmuggar och vi hade laddat upp med massor av böcker med andakter och kloka ord, allt under tystnad. Lunchen bestod i en sallad som man  kunde blanda själv med pasta, olika bönor, grönsaker, tonfisk och kyckling samt bröd med pålägg. Vi avslutade med mässa.


                                  

Jag är så nöjd! Både medarbetar och gäster verkade oxå jättenöjda med genomförandet. Vi hjälptes åt att plocka ihop och hade en kort avstämning innan vi gick hem.

Jag var rätt speedad när jag kom hem. Jens kom och hälsade på så jag bjöd Janne och Jens på Pizza Hut i Heron City, Jens fick köra. Janne köpte "Johnny English Reborn" på hemvägen så vi såg den på kvällen.

                              
                              Hysterically funny!

Jag var så trött efter dagen och maten att jag höll på att somna under filmen trots att jag satt med stickningen, så Janne var rar och tog ut Bamse sista promenaden. Har sovit som en stock hela natten. Känner mig fortfarande så himla nöjd!

Nu har jag kollat pengakontot, ska kolla busstiderna och ge mig av till Syfestivalen en stund. Det ska bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0