Himmelsk mannagrynsgröt!

                            

Janne köpte hem mjölk på vägen från jobbet. Bekki gjorde stuvade makaroner åt sig och jag mannagrynsgröt. Jag är av den åsikten att när magen är i olag ska man äta det man är sugen på. Blåbär och morotspuré, som ju rekommenderas, har visat sig ha en lösande effekt på vissa. Jag har alltid blivit sugen på mjölk först, ända sen jag var barn, och det har funkat jättebra. Gröten var så god att ögonen tårades. Jösses, säger jag bara. Det är åratal sen jag gjorde mannagrynsgröt, men under kvällen åt jag två portioner och det var gudomligt! Visserligen gick magen i racerfart och kramperna kom med ojämna mellanrum, men att slippa de värsta hungerkänslorna och blodsockerfallen var underbart. I synnerhet som Mmonstret valde att komma på besök. Jag har börjat vänja mig vid att hon kommer med 3-3,5 veckors mellanrum. Nåt klimakterie kommer jag nog aldrig få uppleva.

Hade släpat upp sängkläder så jag sov i soffan i TV-rummet. Bekki låg i vardagsrummet. Janne sussade i källaren. Hörde inte när han åkte till jobbet före sex imorse. Jag vaknade halv 8. Bamse har trasslat runt bland mina ben hela natten så jag har inte sovit jättebra, men det gör inget. Sov så mycket igår och kommer nog fortsätta sova idag. Jag tog ut honom en sväng i skogen, sen körde jag honom till dagis. Han var överlycklig. han var så himla duktig igår, inget tjafs nån gång, säkert visste han att jag var dålig. Janne tog ut honom två längre promenader på kvällen så lite belöning fick han för sitt stora tålamod med matte.

Nu har jag tagit en varm lång dusch, matat djuren och ätit frukost bestående av välling och knäckebröd med ost och lite kaviar. Himmelskt gott! Kramperna har inte gett sig än, men de kommer mer sällan. Vi får se under dagen, borde kanske stanna hemma en dag till?

                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0