söhöhöndag

Rubrik-torka!           

Gick och la mig efter midnatt. Jobbar stenhårt på Änglas byxor nu, inte mycket kvar... några timmar till bara!

Imorse sov jag lite längre, gick ut en timmes lång skön skogsrunda med Bamse vid 10-tiden. Skönt att han är så morgontrött. När jag kommer upp på morgnarna pussar han mig, kollar om källardörren är öppen - är den det går han ner i lugnet och tystnaden, är den inte det så får vardagsrumssoffan duga. Sen släpar han sig till ytterdörren när jag fordrar det! SEN blir han pigg när vi kommer ut och då springer han benen av sig!



När vi varit ute och knallat satte jag mig med stickorna och ett inspelat program av "stjärnorna på slottet". Jag har fastnat för det programmet och det var nog Christer Lindarws förtjänst. Nu var det Louise Hoffstens tur. Passade på att äta upp resterna av mandarinpajen innan jag tog ut Bamse på en kortis och åkte till jobbet.

Skrev in tacksägelsen i förbönen jag skulle hålla, hjälpte till med dukningen, pratade en del med prästen, sen var det gudstjänst. Monica kom och var med, hon fick sina pulsvärmare och två brev som kommit till oss. Efter gudstjänsten middag - fisksoppa med saffran och som efterrätt fick vi ananaspaj. Onsdagens berättare kom och vi skulle kolla att tekniken funkade med bildkanon och dator. Det gjorde det inte så det var ju tur att vi bokat in denna tid. Nu fick hon med sig en massa instruktioner och nu får vi hoppas att allt går geschwint på onsdag! Jag har fått god feedback på annonseringen så det bara måste funka!



Kom hem vid 19.00 och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 21.00 så jag kan ta ut Bamse och få krypa i koj. Imorgon blir en lååååång dag, med bla terapi och ikonmålning på schemat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0