söndamånda

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Vi (Janne, jag, Jens, Bella, Rickard, Justin, Bekki, Tim) åt upp alla 63 picolaterna så det blev ingen matlåda till mig. Gott betyg mao! Och Jennifer fick sin filt! Äntligen!


                                      

Dessvärre var jag riktigt trött efter den sömnlösa natten och inte sov jag bättre inatt. Somnade sent, sov oroligt, vaknade tidigt... tankarna mal och känslorna svallar. Stress kanske? Tänkte ett tag sjukskriva mig, men det kändes inte som nån lösning så jag gick upp en halvtimme före klockan och duschade varmt och länge. Dagen på jobbet blev jättebra. Löste ett konfidentproblem, bokade om en föreläsare och åkte på terapi. Efter att ha berättat en massa för terapeuten om min ångest och mina sömnlösa nätter inkl "hjärtinfarkten" undrade hon om inte jag egentligen bara var arg. Riktigt arg... och jo, jag är arg på en del personer men kan det ta sig ångestliknande uttryck? Ja, det är tydligen det vanligaste... att ångest är undertryckt ilska.

                                       

Det lättade på trycket och jag kunde åka tillbaka till jobbet med friare andning. Jobbade på till klockan fem, hämtade Bamse och nu sitter jag här. Hungrig men vet inte om jag orkar laga till nåt. Borde fixa en matlåda till imorgon oxå, men det finns många måsten i livet som man ska förhålla sig till. En sak är säker och det är att jag ska se Hinsehäxan! Läste boken för några år sen och älskade den! Ska bli spännande att se om filmen lever upp till min bild av Lillemor Östlin. Och Monicas muddar är klara så jag kan välja mellan att virka lite rutor till en ny filt, till Lettland denna gång, eller börja sticka byxor till Ängla. Borde börja med Änglabyxorna pga kylan, men jag har ett inflammerat muskelfäste mitt i bröstet så virka vore att föredra hälsomässigt. Vi får se. Och uppsatsen har jag dragit ut på papper nu så jag kan jobba lite med den oxå om andan faller på.

Ne... nåt ätbart och nåt handarbete, tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0