Tionde kursdagen

Idag gick jag upp nån timme före klockan och satte mig att skriva blogg över gårdagen. Vad jag glömde berätta var att när Janne och jag gick från kurslokalen såg vi minst fem kattugglor. Vi smög runt bland buskarna och fick syn på vad vi tror var tre ungar och två vuxna.
 
                                                 
                                                                          Kattuggla
 
Efter bloggandet gick jag upp och började knyppla på Rosenknopp. Kurspärmen lämnade jag in efter lunch, då hade jag satt in allt som skulle vara i den. Rosenknoppknypplandet gick bra ända tills jag kom till nätbotten, där villade jag bort mig och har inte hittat ut än. Men kvart över sex hade jag bestämt träff med Janne. Vi gick upp till Hörnet och mötte upp alla kursare i ettan och tvåan för en avslutningsmiddag. Det var jättetrevligt. Sen gick Janne och jag "hem" och åt jordgubbar.
 
                     
                        Rosenknopp. Formgivare: Anna-Karin Bylund
 
Kvälllen är inte särskilt sen, men vi knoppar tidigt. Är trött och nöjd efter dessa veckors intensiva knyppelfrossa. Nu är det bara någotn timmes knyppling kvar imorgon då jag hoppas kunna krångla mig ur nätbotten, sen är det avslutning med bedömning och städning kvar.
 
Detalj från Vackra Vadstena
 
Nej, govänner. Imorgon vankas nya äventyr och Janne sover redan. Sköt om er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0