Andra kursdagen

Somnade efter att ha skrivit blogg igår vid 22-tiden och sov till 8.00 imorse. Läkande att vara här!
 
Började kursdagen med en ergonomi-lektion... Nej, jag tyckte den var kass! Jag tyckte inte den gav nåt, han svamlade mest om primater och drog ett gäng smått sexistiska skämt. Då var fjolårets ergonom bättre som kunde ge handfasta råd. Nå, denna snubbe var visst nervös för att tala inför en aula full med kvinns så jag får väl ha överseende då... men hormonerna gör mig inte så snäll och medgörlig. Sen hade vi lite knypplings-teori innan vi kom igång med knypplingen.
 
Idag har det gått segt i motsats till igår. Igår gick det undan som bara den. Fick visserligen backning på min tyllbotten, jag hade genomgående glömt en vridning hela vägen, men jag ville inte göra om den för jag hade precis vänt hörnet och där hade jag fastnat i timmar! Men jag ska skriva på arket att jag sett felet och sen ska vi ändå göra ett tyllhörn så där kan jag göra tyllbotten rätt. Skönt att jag fick ordna det så.
 
 
Nästan klar, bara avslutet kvar! SEN ser man hur det blev...
 
Hörnet jag hade sånt sjå med...
 
Knyppelkvällen blev lång. Liksom igår tänkte jag bryta upp vid sex, men idag blev klockan över nio innan jag knallade hem. Det gör hu inget så länge jag mår bra av det, och jag njuter att få sjunka in i den meditativa knypplingen. Koncentrationen finns i mönstrets utmaningar och jag kan verkligen glömma allt annat. Det ger frid i själen (och ont i ryggen). En Ipren och en god natts sömn, sen är det bara att ge sig på dynan igen!
 
Utsikten över Vänern var betydligt lugnare idag, men det ska visst vara mer skit på ingång. Jaja, den som lever får se...
 
 
Sov gott, vänner <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0