I knypplingsland

Åter till brottsplatsen! Nu är jag i Vadstena på knypplingskurs för fjärde året i rad. Denna gång inte utan motgångar, men nu är jag här!
 
Igår åkte vi från Sanda och hem, jag plockade upp allt jag kom på att jag skulle ha i vardagsrummet och det packade jag ner imorse. Åkte hemifrån efter 12, åkte förbi Jannes jobb där han spolade bilen ren från bla fågelskit.
 
Tjohoooo...!
 
Efter ca 2,5 timme var jag nere i Vadstena. Ömsom regn, ömsom sol. Eftersom jag var 50 minuter tidig till incheckningen åkte jag och handlade frukost på Konsum. Brukar gå dit, men nu slapp jag släpa mjölk och juice, skönt eftersom den envetna tröttheten inte ger sig.
 
Checkade in, låg på rummet och väntade på att regnet skulle ge upp innan jag packade in grejerna från bilen. När jag packat upp gick jag till pizzeria Venezia vilket blivit min egna tradition. Första året gick jag dit med en kursare jag träffade i sektionens kök, efter det pratade jag inte mer med henne för hon hittade andra vänner. Men jag fortsatte att gå dit flera dar i rad för jag hittade inget annat, Efter det går jag alltid dit första kvällen och ibland nån till. Traditioner är trevliga och pizzan är god!
 
Babylon med fläsk-, oxfilé, bea-sås och champinjoner                              Pizzeria Venezia
 
Nu är jag åter på rummet. Ska spola på egyptisk bomulle på 20 par pinnar inför morgondagen. Orkar jag ska jag läsa lite knypplingshistoria oxå... men jag kommer att ta det förbajat lugnt! Är man trött från start ska man inte rusa på som en tjur in i ett rött skynke!
 
 
Konsum har extrapis på ostbågar! Vättern i bakgrunden!
 
Fridens, vänner <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0