Trasig make

Mm, jag skrev imorse att gubben min fått rygskott när han var uppe på taket. Han har blvit jättedålig, kan jag säga! Det är första gången han får ryggskott och han kan verkligen inte röra sig, stackarn. Till råga på allt har hans mage packat ihop och det är ingen rolig kombo. Han fick ett tarmvred när han kom in med Bamse imorse, strax efter kom ryggskottet och sen har han legat.

       

                      


Men vädret har varit underbart, Bamse och Ragnar har varit ute hela dagen och jag mår tackochlov bra, så jag har försökt pyssla om maken, varit in till Strängnäs och köpt blåbärssoppa mm. Fixat ett par rejäla klättergrenar, bakat vaniljbullar till frysen har jag oxå gjort, samt varit ute med Bamse. Men Bamse gör som han gjorde när jag var dålig sist, han vill inte gå ut utan han vill vara nära, idag har han vaktat på Janne hela dagen. Och vi blir kvar här över natten. Janne skulle ju jobba hela veckan härnere eftersom han jobbar eftermiddagspass, men han har ringt sig sjuk till imorgon, han kan ju inte röra sig.

Vi får se vad som händer imorgon, men en sak är säker, om han inte är drastiskt bättre tar jag ledigt från jobbet. Antingen får jag försöka baxa hem honom eller om han åtminstone blir så han klarar sig själv. Han envisas med att jag ska åka hem, men aldrig, inte när han är i detta tillstånd. HUR skulle jag kunna sova eller jobba när jag vet att han knappt tar sig ur sängen och bara fått i sig två glas blåbärssoppa och två alvedon sen igårkväll. No-no...

Nu ska jag försöka släpa ut en ovillig Bamse...


Kommentarer
Postat av: Snurran

:-/ Usch, hoppas han snart känner sig bättre kram

2012-05-07 @ 05:18:58
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0