Hemma!

Söndagen blev en riktig beach-dag där vi pressade så länge vi kunde. På kvällen hade vi bokat bord på Alux, en restaurang som ligger i en cenote inåt Playa del Carmen. Det blev en fantastiskt fin bröllopsdag och en otrolig avslutning på vår underbara resa.
Alux uttalas Alusch och är Mayafolkets vättar, de vaktar husen och man behöver hålla sig väl med dem så man ger dem gåvor. Dessa alux fanns bland annat i denna grotta så man gav dem mat varje kväll som på morgonen var borta.
Resan hem har gått bra. Den var låååång och vi sov ingenting på hemvägen. Svärmor hämtade oss på Arlanda efter en lång natt i luften. Janne sov ett par timmar men jag kunde inte. Gick upp och pratade med Bekki istället. Sen lagade jag mat och åkte upp till kapellet och knypplade sista lektionen för i år. Janne skjutsade mig dit och hämtade mig så vi kunde hämta min bil som stor på hans jobbfilial i Fittja. Nu har jag laddat upp lite bilder på Facebook, men inser att det kan ta hela natten om jag vill göra det noga. Jag ska lägga mig istället och ladda upp några bilder per dag, likaså här i bloggen. Imorgon ska jag hämta Bamse... och nu är jag mega övertrött ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0