Viva Mexico!

Halloj dârhemma!
 
En solig och varm hâlsning fràn Yucatàn-halvôn!
 
Vi kom ner i gàr eftermiddags, svensk tid hade det hunnit bli kvâll. Resan gick bra, den var làng men det fàr man vâl râkna med om man ska till andra sidan jorden. Vi gick upp kl 3.00, var pà Arlanda kl 5.00, lyfte kl 7.00 och landade i Oslo runt 8.00. Vi lyfte igen strax efter 9.00 efter att ha lastat pà lika mànga norrmân som vi var svenskar planet och landade i Cancun halv tvà lokal tid (halv nio hemma). En timmes resa till hotellet och incheckning inklusive allmân fôrvirring fôr det âr inte alltid sà lâtt att veta hur allt funkar. Men nâr vi fàtt klart fôr oss hotellomràdets utbredning och att i princip allt tâcks av vàra blà armband som visar att vi âr all-inklusive-gâster sà var allt klart. Sen uppâckte vi att nog landat i paradiset.
 
Vi gick runt lite och efter att ha âtit middag i snacks-baren gick vi ner pà stranden och satte oss i en solstol. Det var magiskt. Stjârnklar himmel, vitt vàgskum och en varm bris. Vi somnade halv àtta, vi trôstade oss med att klockan faktiskt var halv tre i Sverige sà vi hade all râtt att vara skit-trôtta, efter den lànga resan och den tidiga morgonen dessutom.
 
Idag har vi varit pà vâlkomstmôte med Ving-resor inne i Playa del Carmen. Vi tog taxi och var dâr alldeles fôr tidigt sà vi tittade oss om lite, kôpte sololja och en resa till Chitzinitza, ett av vârldens sju underverk. Vi visste att Ving sàlde den resan mycket dyrare sà vi tyckte vi gjorde ett kap, vi fàr vâl se pà màndag. Sen fick vi en jâttebra information av Ving innan vi bôrjade knalla hemàt. Vi gick lângs 5:e Avenyn till den tog slut, sen lângs RivieraMayas krivita korallstrand till hotellet. Det âr otroligt att sand kan vara sà vit och vatten sà turkosblàtt.
 
Eftermiddagen har vi tillbringat vid poolen och i havet. Hotellet ligger precis vid playan. Efteràt duschade vi det salta vattnet av oss och gick till restaurangen med buffè. Nu tror jag Janne gàtt och lagt sig. Det ska nog jag oxà gôra. Klockan âr mitt i natten hemma sà vi kommer nog lâgga oss tidigt och vakna tidigt ett par dagar till :) Men det âr bara bra fôr dà kan vi uttnyttja dagens ljusa timmar till max.
 
Skôt om er sà lânge. Det kommer nog fler rapporter hârifràn paradiset <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0