Weeehaaa!

Nu går tiden fort. Vaknade halv sex imorse, låg och tittade på klockan och när den passerat halv 7 tittade jag på mobilen varför inte alarmet gått på... den var helt död! När jag mekat en stund upptäckte jag att usb-uttaget inte satt fast ordentligt i omvandlare så telefonen hade laddat ur helt. Vilken tur att jag är stressad och sover dåligt då!
 
Mässa och möten. En kommentar efter mässan gjorde mig så där jätteglad! Jag satt bakom två vaktmästare som sa att jag sjöng så fint. Jag blev ju så besviken på videon Bekki spelat in, tyckte det lät hemskt... även om jag  vet att en kamera inte har nån bra ljudupptagning och i synnerhet inte med mik och piano, men det där med sången är så känsligt för mig, anledningarna ligger i mitt förflutna och vi behöver inte gå in på det idag. Att nån bara säger att jag sjunger fint spontant gör mig så jättelycklig.
 
                                                                     
 
Nå, efter mässa och möten blev det telefonsamtal och mail, sen sopplunch och diverse administration, telefon, mail och ännu ett möte, åkte från jobbet en kvart i fem - vertligen bara fullt ös. Hämtade Bamse och svängde förbi Donken. 
 
 
Nu ska jag ge mig av upp till kapellet. Jag ska ta ner knyppelutställningen och påbörja kursen i metallknyppling. Efter det ska jag skjutsa Bekki till Monica och Arto. Jens är i norra Sverige och Janne är på landet. Hoppas få sova lite bättre inatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0