Heeeejjj!

Så uttrycker sig Ragnar när man öppnar ytterdörren. Likaså säger han "gonatt gonatt" när man släcker lampan och/eller drar ner persiennen.
 
 
Nu är det ett tag sen jag skrev här. Jag kom av mig efter incidenten på jobbet helt enkelt. Svårt att veta vad man kan skriva om utan att folk tar ílla upp, men jag har väl landat i att det spelar ingen roll vad man gör eller inte gör, det finns alltid nån som har synpunkter på nåt. Jag har dock lärt mig en nyttig läxa, nämligen den att jag inte bara är omtyckt utan även avskydd... vilken befrielse det var att acceptera det! Mina prestationskrav har sjunkit drastiskt vilket är underbart. Mitt liv är lugnare och rikare än någonsin!
 
Har jobbat ganska hårt innan och efter resan till Teneriffa och det känns skönt. Kommer att jobba hårt ett par veckor till, sen börjar det ebba ut och bli sommar. Jag gått med Bamse till dagis och fortsatt med att stavgå till jobbet på försök och det har gått bra. Bamse klarar av långa promenader nu, men jag ska ta det lite lugnt känner jag. Min kroniska hälseneinflammation som jag inte känt av på länge tjafsar lite, men jag tror att det går att träna bort om jag är ihärdig. Promenaderna ger verkligen energi!
 
Denna Kristihimmelsfärdshelg tillbringar jag i lättja på landet. Våren exploderar med grodyngel, salamandrar och massor av blommor! Vackrare kyrkorum än naturen finns inte just nu!
 
 
Bamse, Esmeralda och Ragnar har fått vara ute större delen av dagarna här på landet, men min bytta med grodyngel håller jag från det skarpa solgasset. Ännu har det inte växt ut några ben på dem, men snart så!
 
 
Åter mot solen! Åter mot boken!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0