Veckan som va...

Har hunnit med en del, även om jag känner mig tämligen verkningslös.
 
Måndag: kurs, lunch och zon hos bästisen, middag hos en f.d arbetskamrat tillsammans med Bamse. Förra året denna dag gjorde vi --> detta <--
 
 
Tisdag: Hade tagit ledigt från kursen för att vara barnvakt till Meija. Linnéa skulle göra datortomografi från bål till knopp, därefter åt vi lunch ihop. Tog T-banan hela vägen till Vällingby så jag roade mig med att virka. Hann nästan klar en hel bläckfisk till. De går hyfsat fort att göra. Jag köpte lite mer garn och kuddstopp när jag ändå var i Vällingby. Tänkte att lilla Meija säkert skulle vilja ha en, även om hon inte är förtidigt född och snart 6 månader ;O)
 
 
Men på kvällen när jag skulle upp och knyppla så var jag helt slut igen. Frös och hade mig. Stannade i soffan under en filt hela kvällen och la mig tidigt.
 
Onsdag: Kurs och soft eftermiddag. På kvällen gav sig Bamse och jag iväg till en barndomskompis och åt middag. Supermysigt.
 
                      
 
Torsdag: Torsdagarna är kurslediga och jag hade bokat in en tid hos Annie på Salong Betong.Gick därifrån 1,5 timme senare med två fina tatueringar. Supernöjd. Kvällen frysandes under en filt i soffan.
 
För liten! Större ska den vara!                                Sådärja!
 
 
Jag har kollat upp hit och dit för att få en korrekt stavning och så. Jag har haft kontakt med en magister i historia som skrivit om runstenar och en professor i nordiska språk, så det borde vara så rätt som det går att få det. Det är s.k normalrunor från vikingatiden, från den senare delen då man börjat använda stungna runor. Det står: MÅNIKA, LINEA, IENS, REBEKA. Det torde stavas så, man använde inte dubbelstavningar och mina barns namn fanns inte då.
 
För liten!                                                               Sådärja! Lång mantel och gloria! 
 
Förre året denna dag skrev jag --> detta <--
 
Fredag: Låg och frös hela dagen under filt i soffan. Ringde återbud till kursen. Sov en hel del vilket kanske inte var jättekonstigt då jag somnade vid midnatt och vaknade vid 02.00, sen gick det inte att få en blund i ögena. Vaknade då Ragnar drog i kudden jag låg på. Då hade jag sovit en timme med honom sittandes på armstödet. Antagligen hade han oxå sovit men nu var han både skitnödig och hungrig och ville in i buren.
 
 
lördagen var jag lite piggare och försökte gå en långpromenad med herr Trötter, men det gick inte. Vi var ute bara 40 minuter, trots att han sov till HALV ETT! Han kan sova mer än jag! Eftermiddagen ägnade jag mig åt att göra klart bläckfiskar. Tänkte att gosedjurstokiga Ängla nog skulle bli ledsen om Meija fick en bläckfisk, så jag fixade bläckfiskar till hela tjejtrion. Om Meija och Ängla får kan ju inte Thyra bli utan...Det föll i god jord!
 
Barnsäkerhetstest                                                        TV-gänget
 

På kvällen möttes Linnéa, Ängla, Bekki, Arto och jag upp utanför Fullersta Bio. Det var länge sen det var bio där, nu hålls olika evenemang där och ikväll var det jubileumsuppvisning i Orientalisk dans. Monica har under ett par års tid dansat magdans och nu har hennes lärare varit i Studieförbundet i 10 år vilket firades med uppvisning. Jätteroligt!
 
 
Förra året denna dag skrev jag --> detta <--

Söndag: Bamse och jag sov länge idag oxå. Bekki sov hemma. Har haft tillräckligt med energi för att tvätta och dammsuga idag, sen kom Jens. Bekki och jag hade bestämt att åka ut till gravarna och Jens ville följa med. I onsdags ringde Gullvi som haft Gullvi´s sybehör i hur många år som helst. Hon hade plockat ihop en korg med restgarner som hon tyckte jag kunde virka sköldpaddor av. Idag åkte jag och hämtade den. Hon fick en sköldpadda som tack.
 
Lite Hallowen-inspirerad
 
Jens ville inte följa med dit utan vi skulle möta upp honom igen vid Shell i Bandhagen där han har en kompis som jobbar. Han bjöd på en biltvätt (undrar varför, min bil är ju inte skitig...?).
 
Shampoo
 
Skrubba
 
Fön
 
Yi - Haaa
  
Sen åkte vi ut till Skogskyrkogården. Lugnet infinner sig direkt. Här vill jag begravas!
 
Morfars, syrrans, mormors och mosters....
 
Farfars och farmors... hit får jag visst åka tillbaka!
 
 
Sen bjöd jag ungdomarna på sushi. Så härligt att umgås med barnen, alltid!
 
Kvällen är lugn och kommer inte bli nåt annat. Tidig Bamsenad och tidig säng-gång planeras...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0