Dagar som tuffar förbi

Kursen på Företagshälsan fortsätter på sin tredje vecka. Vi lär oss mer och mer om amygdalas spaningar efter igenkänningsfaktorer och hur man kommer i kontakt med hjärnstammen med långsamma rörelser, hur vi kan förändra i vårt värderingssystem och hur man kapar trossen på sina oönskade ankare. Igår hoppade jag över kursen för det kändes fullt i hjärnbarken, men unnade mig en skön eftermiddag hos bästisen Lotta med sushi, zonterapi och fika. Förmiddagen ägnades förstås åt knyppling och på kvällen åkte jag upp på knypplingskursen i kapellet! Har snart "avverkat" finknypplingskursens alla spetsar, jag har ju lite tid över så det har gått fortare än nånsin. Vissa kursgångar har jag inte hunnit med alls, nu har jag gjort denna kursgång på halva tiden! Men det är ju min avkoppling och stressterapi oxå. Jag har några planer för resten av terminen, men i vår ska jag jobba med den 3,4 meter långa Vättersnipan till vardagsrummet... om det inte blir så att jag pendlar från Strängnäs för att gå kurs i knypplade fåglar....
 
Druvklase

Dagen kan delas upp i tre olika delar. Först  kursen, sen Café Hagsätra och ikväll hembesök. I kursen fick vi läxa till nästa vecka. Vi ska jobba schematiskt med våra "isberg" och rannsaka våra mål, värderingar, drömmar och valda sanningar. Sen åkte jag till caféet där jag bokat in en präst som skulle berätta om sitt arbete i Moder Theresas tjänst. Superintressant. Och efter det tog han och jag en fika på Hagsätras konditori.
 
Prästpaddan Magnus                                      Fika på Vallmofröt
 
Sen skyndade jag mig hem, hämtade bilen, hämtade Bamse, gick ut med honom och gav honom middag innan dagens sista etapp - hembesök! Hon vet att jag slutat, det har jag varit tydlig med, men vi ska fortsätta träffas tills jag flyttar.
 
Nu har jag ätit sen middag (vem som nu kan vara intresserad av det), eller nattvard skulle man kunna kalla det. Ska ut med Bamse och läsa några sidor i "Lyckliga gatan".
Livet är gott
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0