Hejdå Macken!

 
Det blev en bra dag, trots allt. Ägnade förmiddagen åt att packa och packa, lunch med en konfident och klockan 14.00 bjöd jag och en kollega (som oxå jobbade sin sista dag) på tårta till kaffet. Efter det kom dagens höjdpunkt!
 
 
Jag älskar att betrakta världen från ett ovanifrånperspektiv och har länge velat komma upp till kyrkklockorna. Under fikat lyckades jag övertala en vaktmästare att ta mig dit. Det var precis så magnifikt som jag trott!
 
Ser ni Globen? Där var jag och en kompis uppe i Skyview precis före semestern
 
 
Sen packade jag ner det sista på rummet och slängde resten, bar upp mina två kartonger till bilen, hämtade Bamse från dagis och åkte hem.
 
Klockan 17 träffades några ur arbetsskaran på "Greken" i Högdalen och åt middag ihop. Det blev en trevlig kväll.
 
 
När jag sen kom till busshållplatsen hade min buss precis gått så jag fick en stund att för mig själv summera min tid i församlingen. 6 år. Två olika tjänster. Flera arbetskamrater som kommit och gått, börjat, slutat, pensionerats, flyttat, fött barn, dött. Trodde jag skulle känna mig mera ledsen, men det kändes så symboliskt att sitta själv på en busshållplats i oktobermörkret med en nyplockad härligt blommande stockros i handen och fundera. Jag har varit ledsen klart. Det är bra nu! Och snart tar en ny epok i mitt liv sin början. Det blir spännande.
 
              
                                                  .......... vi ses inte imõrrn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0