Musslor och Mc

 
En av dagarna D närmar sig. Det har varit många avslut de senaste veckorna och gärnan hänger inte helt med ;O). Förra veckan var det caféet och syföreningen, plus avslut med konfidenter. I söndags var det en annan av dagarna D med avtackning i församlingens båda gudstjänster och denna vecka har avsluten fortsatt.
 
 
Hembesök och fikastunder med folk man lärt känna på olika sätt. Styrelsen i Rågsveds samhällsförening tackade mig med rosor i onsdags. Oväntat, tycker inte jag hunnit göra något vettigt där än, men de SA de att DE tyckte. Raringar  Det värmer ett sorgset hjärta som klappar för Hagsätra/Rågsved. En av deltagarna i knypplingen kom med örhängen... Inte direkt en jobbrelaterad relation, men en relation i kyrkan ändå. Men knyppla tänker jag göra hela terminen ut.
 
 
 
Idag hade jag  med mig två kartonger och hann nästan packa ner alla mina saker. Rensade bort en del, men mycket fick åka ner i lådorna. Jag vet ju inte vad jag kommer att göra i framtiden, men det känns synd att kasta bort andakter, sånghäften och annat som kan återanvändas i en annan tjänst... Andaktsböcker, andra böcker som "kan vara bra att ha". Och så alla små gåvor jag fått nu och tidigare, samt minnen som jag samlat på mig: ljusstakar, julkrubbor, änglar, ikoner, tomtar osv. Och inte bara från denna tjänst utan även från den förra.
 
 
Fick ett trevligt lunchavbrott... vi har en präst som är utbildad kock och han stod och kokade musslor i köket. Jag stod fascinerad och tittade på en stund medan han hackade charlottenlök och pancetta medan vi pratade om smaker och dofter. Sen bjöd han mig på lunch. Så fruktansvärt gott, vilken vardagslyx!
 
 
Sen blev det McDonalds till middag. Stora kontraster...
 
Som sagt, en av dagarna D imorgon, sista dan på jobbet. Lådorna ska packas klart och bäras iväg, det blir tårta till två-fikat och och utgång på kvällen. Sen kommer nästa Ddag på söndag ... då är det första visningen på huset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0