Home, sweet home

Strängnäs i bakgrunden
 
Ja, de lovade skitväder och kuling även i kustbandet så igår tog vi beslutet att ge oss hemåt. Vi sa ju att vi skulle vara borta en till två veckor, beroende på vädret. Nu blev det inte ens en vecka men det spelar ingen roll. Vi har haft det bra. Och förra årets båtsemester när vi gjorde "Blå Triangeln" är svårslagen! Årets malörer är ett svullet knä, antagligen efter att jag halkade i mossan när jag vigt hoppade i land vid Edö första dagen, samt att Bamse gav sig på en geting på Ljusterö som gav igen... men efter att  ha legat över mitt bröst och svalt och slickat sig om munnen en timme kom han igen. Vi hade ju inga möjligheter att komma till veterinär i tid ifall han skulle svullna upp i halsen, så jag gjorde som jag lärt mig att man ska göra vid ormbett, bara ta det jättelugnt så inte gift kommer ut i kroppen snabbare än det behöver. Vi vet ju inte var getingsticket tog, bara att han blev stungen och att inget syntes i munnen. I övrigt kunde vi bara att konstatera att vi behöver köpa nytt batteri till datorn för det håller bara 30-40 minuter...
 
I allt annat har veckan varit toppen. Jens och Sandra har köpt båt och var med oss tis-fre vilket var jättekul. Vattnet har varit platt stilla och värmen lagom. När regnet sen nådde oss vid Ljusterö kändes det ändå lagom att åka hem. Janne vill fortsätta med bodarna och jag vill vila mitt knä som inte velat fungera optimalt i båten.
 
 
Jag vill också berätta att det gått över förväntan att ha Ragnar med i båten. Han är ju lite svår med de flesta så han kan vara svår att lämna bort, men att åka båt har han provat förr och det går bra. Han verkar ha trivts!
 

En ny dag har grytt sen länge. Janne är ute och jobbar med bodarna, jag har packat undan det mesta från båtsemestern och ska nu ta mig en sväng till stan. Tvättmedlet är slut och tvättkorgen full, ett brev väntar på posten och jag vet vad det är!
 
                    
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0