Gunilla 50 år

Känns både konstigt och inte alls. En dag som alla andra, men ändå en milstolpe i livet. Tanten har blivit ett halvsekel! Jag har fått masa grattis på Facebook, ca 100 stycken. Sms, telefonsamtal och mail dessutom. Släkt och vänner har sjungit, både IRL, på telsvar och via videomeddelanden. Redan igår hörde folk av sig. Jag är helt fascinerad av all uppmärksamhet jag fått. Tack alla!
 
 
Svärmor och hennes gubbe kom som en överraskning, mamma och pappa samt tre grannar skulle komma men några drabbades av sjukdom. Det blev ändå en fantastiskt trevlig dag!
 
Jag vaknade tidigt och gick upp. Bakade ostfrallor. Kände mig lite busig när jag stod på uteplatsen och vispade ägg med elvispen så inte Janne skulle vakna. Janne åkte in till stan och hämtade tårta, jag var inne på Facebook en del och gjorde mig i ordning. Sen kom svärmor och hennes gubbe som en överraskning, sen grannen och till sist mina föräldrar.
 
 
Efter fika och trevlig samvaro åkte vi in till Strängnäs och till den grekiska tavernan i hamnen och åt en god middag.
 
 
För min del: Stekt cypriotisk haloumi, fläskfiléplanka black and white samt citronglass
 
 
Efter middagen åkte mamma och pappa, svärmor och hennes gubbe hemåt. Janne och jag och bonden åkte hem till oss på lite eftermys.
 
Jag är så nöjd och jätteglad över all uppvaktning jag fått. Tack alla!
 
                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0