Utvärdering på LCHF-försöket

Ja, ingen tvekan om att vårat tvåveckorsförsök har varit lyckat viktmässigt! På två veckor har jag gått ner 3,3 kilo, 1,8kg första veckan och 1,5kg andra veckan!
 
Andra fördelar är svåra att uttala sig om ännu, men jag har inte känt av nån värk på ett par dagar plus att jag sover mindre utan att vara trött. Senaste dagarna har det blivit 6-8 timmar mot 8-12 timmar som jag behövt tidigare. Men framtiden får utvisa om trenden håller i sig.
 
Jag ska försöka göra tid till långsamma rörelser oftare än jag gör nu, helst varje dag. Jag känner ju att de stärker min kropp och gör mig rörligare. Diskbråcket känner jag inte alls av längre och kan t.o.m. sitta skräddare. Handlederna känner jag av, men inte ont som förut. Hälarna är lika svällda som de senaste åren med f.n. har jag inte ont. Nacke och axlar känns bara när jag suttit still för länge vid datorn eller handarbetet vilket ju är ganska naturligt...
 
                                      
 
Janne mår också bra och är helinspirerad men har känt sig mer kraftlös i musklerna så han kommer att börja äta en skiva vanligt bröd till frukost för att se om det går över. Han jobbar ju hårt så han kan behöva mer kolhydrater än mig.
 
Vi har bestämt att vi fortsätter en vecka i taget så länge vi mår bra av det, men jag kommer att försöka väga mig bara den 1:a i varje månad för att minska fokus på viktnedgång. Huvudsaken är ju att vi ska må bra!
Tack alla för visat intresse. Bloggen fortsätter som vanligt men med mindre fokus på LCHF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0