Telefondag....

Igår körde jag Janne till tåget på förmiddagen. Han skulle upp till Stockholm och hämta sin nya begagnade nyservade bil och köpa vitrinskåp på IKEA. Jag åkte till Solberga på shoppingrunda... d.v.s Willys och Djurmagazinet och fyllde på sinande lager. 
 
Hemmavid var jag på väg ut på långpromenad när vi mötte grannen med sin hund. Vi blev stående i skogen och pratade en god stund, sen ville inte Bamse gå mer så vi gick hem.
 
Ormbunkarna var roliga att både äta och gräva i...
 
Kasper, den tjusige!

Jag iddes inte tjafsa med Bamse om det för jag frös om fötter och händer.
 
Sen satte jag mig i telefonen, ringde A-kassa, CSN, jobbet och det tog sin rundliga tid och efter det hade jag ingen ork att börja i några kartonger. Jag började förbereda middagen och gjorde Dumlekakor istället till Janne kom hem.
 
Inatt har Bamse varit sjuk. Vi har turats om att gå ut med honom under natten. Han är ju så duktig och säger till. En korv hittade jag dock framför toaletten vilket jag tycker visar hur klok han är. Jag vet inte om det var rötterna han åt på promenaden eller märgbenet han fick när vi åkte ifrån honom om en stund.
 
Idag har jag varit i Strängnäs och återlämnat alla gamla mediciner till apoteket, varit och anmält mig som halvtidsarbetslös på Arbetsförmedlingen, postat ett litet paket till brorsan och köpt semlor till mig och maken. Strax går färden mot Kungliga Huvudstaden för ett späckat dygn...
 
 
Life is goooood!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0