Nu åkte grabbarna ut!

Bamse har iof varit ute hela dagen både igår och idag, men jag stod inte ut med Ragnars skrikande så nu åkte han också ut i solen! Det blir ett kvällsbekymmer hur jag ska få in honom igen, men det får lösa sig. Det är ju sommartemperaturer i solen...
 
 
Gårdagens promenad med grannen blev 1,5 timme lång med kryckor och allt. Det är en fantastisk tid att kunna vara ute i. Humlorna surrar, fåglarna kvittrar, blåsippor blommar, fjärilarna fladdrar och solen värmen. Jag googlade efter rovfågeln vi såg och är nästan säker på att det var en ormvråk ... men jag har ju inte kunskapen... häftigt är det iallafall med alla dessa stora rovfåglar och vi har gott om dem här. Örnen ser vi nästan varje dag, och falk.
 
Nässelfjärilen har kommit nu!
 
Idag är jag nere på halv smärtlindringskonsumtion och lite galet var det kanske att forcera åkern på morgonpromenaden för att med en krycka ta mig bort till bäcken där jag hittade både liten och stor vattensalamander förra året, men det gick bra, inga ödlor dock, det var fortfarande is i bäcken.
 
Bild från förra året på stor vattensalamander
 
Ja, dagen tickar på. Ska ut en promenad till nu och sen ska jag försöka ge mig på smördegsinbakad fläskfilé... kan det va nåt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0