Så gick helgen...

Dagarna växlar verkligen fort mellan att vara superintensiva till superlugna... Oslo söndag- onsdag, lugn torsdag, Roslagen fredag och en lugn helg på det.
 
I lördags fick vi hjälp av bonden att gräva gropar för plint. Boden ska förlängas med en carport... dessutom ska vi plantera en flaggstång!
 
Esmeralda får lördagsgodis, banan!
 
 
Jag knypplade på... och på kvällen kom bondparet över på middag. Janne grillade och vi hade gjort rotfrukter i ugn till. Trevligt trevligt!
 
Igår hjälpte Janne bonden med trädfällning hela dagen. Jag var ute ett par långa sköna promenader med Bamse. Det blåste en del, men var vårvarmt ändå.
 
 
Däremellan knypplade jag i långa banor. Nu har jag gjort om båda spetsarna och har spolat på tråd till nästa, "Modedockan".
 
Hjärterad
Ljusglimten
 
Kvällen tillbringades vid TVn med Farmen och Studio Sex. Jag har läst alla Liza Marklunds böcker om journalisten Annika Bengtzon och tycker det är jättekul att se dem som film.
 
Imorse väckte Bamse mig före 7.00. Jag blev jätteförvånad när jag kom ut, visst såg jag att det blivit lite vitt inatt men inte att det kommit så mycket snö!
 
 
Han hann knappt bakom bommen innan han satte sig...Janne gick ut med honom 1,5 timme senare och han är dålig i magen. Sen spydde han i sängen. Har ingen aning om vad han fått i sig, men nu har jag kokat ris åt honom så... hoppas det går över fort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0