Ifs hundevent

Äntligen är tentan inskickad. Hade tänkt göra det igår, men av nån anledning drog jag ut på det. Kanske för jag stressade upp mig. Idag kl 15.00 är fristen ute men jag har gett mig själv en extra dag att varva ner. Idag kanske jag ska läsa någon av de kriminalromaner jag köpte billigt för ett par månader sedan... Snart är det dags att plugga inför tentan i etik i juni.
 

Igår började jag dagen hos sjukgymnasten. Ryggen är f.n riktigt bra och vi pratade övervikt, hälsenor och krämpor istället. Jag ska få komma dit två gånger i veckan och träna samt få pepping och kostråd en tid framöver. Kan jag gå ner i vikt så kommer med sannolikhet vissa krämpor, trötthet mm att ge sig av sig själv. Jag mår ju bra, men har konstant värk. Att få hjälp att stärka kroppen med rätt träning som inte belastar rygg och hälsenor fel gläds jag åt. När jag sen kom hem läste jag igenom tentan och lät den sen vara medan jag gick ut och planterade blommor i balkonglådorna, gick ut med Bamse en extra gång och gjorde mig i ordning för avfärd mot Stockholm.
 
          
 
Kvart över fyra träffades Bella och jag utanför försäkringsbolaget If i Bergshamra. Bella hade nappat på en inbjudan på Facebook och frågade om jag ville följa med. Det var verkligen ett kanon-event med suveräna föreläsare och en helt otrolig buffé innehållandes inkokt lax, västerbottenostpaj, älgfärsspett, ost mm. Vi fick goodiebags med koppel, klicker, Härliga Hund-tidningen (bara den kostar 65kr) mm samt att jag vann en gissningstävling och fick med mig en brandfilt och Eva Bodfäldts bok "Kontaktkontraktet".
 
Carina Persson föreläser om belöningar               Anders Hellgren föreläser i hundpsykologi
 
Katja Thorman från Assistenthunden berättade om hur man kan utbilda och använda hund inom sjukvård, äldrevård, trauma osv. Helt fantastiska berättelser!
 
Jag köpte en bok av Anders Hellgren. Jag tycker han är så bra!
 
Jag ska erkänna att jag satt och funderade på haken... jag menar, eventet var otroligt påkostat. Maten var otrolig och så fina gåvor... och så dessa fantastiska föreläsare kan inte ha varit gratis! Jag hade nog förväntat mig att bli hårt ansatt av försäkrings-säljare av nåt slag i pauserna, men allt i säljarväg var Anders Hellgren som sålde sina böcker och en kvinna som sålde hundtillbehör... samt att man kunde tala med föreläsarna, arrangörerna (vilka troligtvis var skadereglerare) och Djurambulansen i pauserna. Nej det enda vi ombads göra var att hashtagga bilder på #ifhunddagen och svara på en utvärderingsenkät som ska komma på mailen så småningom. Detta otroliga bemötande är ju mycket god reklam i sig, mycket bättre än att bli pådyvlad en massa säljarsnack i telefonen t.ex. Och jag är inte dummare än att jag begriper att jag just nu är ambassadör för If, men det tycker jag att jag kan bjuda på som tack för eventet för jag är ju inte ens själv If-kund!
 
Jag tackar och bockar för att få ha varit med på denna otroligt lärorika och trevliga kväll som pågick i 4,5 timme! Att bli bortskämd på detta sätt är i alla fall inte jag van vid! Och tack till Bella som tog med mig!
 
På vägen hem fick jag uppleva två djur i naturen. Dels en räv som sprang vid sidan av 55:an strax efter avfarten mot Strängnäs i Enköping. Den hade en hare i munnen.... nästan hemma poserade en stor älgko i rapsfältet. Tyvärr kunde jag inte stanna och fotografera, men idag har jag hittat en bild på Google som ser ut som det jag såg:
 
                    

                                                              Fantastiskt!
 
Jag var rätt speedad när jag kom hem så jag tog ut Bamse i glaspaviljongen och njöt av den ljumma övergången till natt.
 

Idag har jag skickat in tentan, gått en promenad med grannen och hundarna, pratat med Jehovas vittnen och fikat med Janne. Nu blir det en hundpromenad till, Sessan ska få rent i sin kupa, tacos till middag och ikväll ska jag och grannen på föreläsning med Energihälsan. Det gäller att smida järnet så länge som jag är ledig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0