Ännu en måndag

Morgon som vanligt. Upp tidigt, morgonsysslor och Bamsenad, i bilen och så iväg mot Storstan. Första besöket uteblev vilket gav mig en liten frist att gå igenom de där småärendena som lätt blir liggande när man koncenterar sig på de större grejerna. Andra besöket kom, avslutade pappersexercisen innan jag tog lunch för att slippa stressa inför tredje besöket som jag bokat in innan lunchtimmen var slut för att hinna med ett möte med kollegor ang. en fond. Sen fick jag en present av en kollega som varit utomlands.
 
När hela gänget var på utbildningsresa på Malta i oktober fick jag ett spets-parasoll i Maltesisk spets när de kom hem, inköpt av min kära kollega som känner mitt brinnande "genombrutna" intresse. Nu hade hon varit på utbildningsresa i Bryssel... och då hade hon hittat ett vinflask-förkläde i Brysselspets.
 
Observera de broderade Malta-korsen på parasollet och att i förklädesfickan finns små "tabletter" med spets för vinglasen!
 
Sist på dagen, men ingalunda minst - sorgegrupp no1. När jag hämtat Bamse på dagis minuterna före 18.00 så fick jag kontakt med Bekki. Hon solade i Högdalen så jag hämtade upp henne där. Vi lämnade av all packning hos svärmor, promenerade Bamse och avnjöt sedan en middag på Älvjös grekiska kolgrill innan jag skjutsade hem henne. Vi handlade på vägen. 
 
Bamse fick bara torrfoder när vi åkte, men nu har han fått kokt fläskfärs oxå. Lite nattamat istället för middag. Nu ska vi gå kvällspromenaden i duggregnet... det lär vara bra för hyn har jag hört ...
 
                                                                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0