Intressant måndag

Började dagen med att efter morgonsysslorna åka till Stallarholmen och Drömfabriken. Jag tänkte så sent som igår att jag skulle avboka mötet för jag vet liksom inte vad det är jag vill och att jag slänger bort "hans" tid... men "han" vill att jag kommer en gång i månaden och fortsätter tratta ner mina tankar och funderingar kring mitt projekt. Det känns så speciellt att "han" tror på mina idéer när jag inte riktigt gör det själv. Nu har jag fått ett namn till som jag ska ringa och fixa typ studiebesök samt att jag ska kolla runt lite vad gäller finansiering. Jag har bestämt mig för att lägga mina ambitioner i ett mellanläge där jag inte förväntar mig någonting, men samtidigt fortsätter vara nyfiken... jag tror det gör minst ont om det kraschar samtidigt som jag behåller chanser för utveckling av idén.
 
 
Åt lunch och skrev blogg om helgen, tog ut Bamse och åkte till gymmet. Så himla trevliga de är! Det var "hej" och "vi undrade vart du tagit vägen" och jag fick berätta om min sklerosering och de sa att "oj vad läskigt" och så fick jag känna mig lite modig och lite nöjd. Jag körde hela passet i hyfsat hårt tempo, det kändes bra, inte ont nånstans men så har jag inte ansträngt mig på tre veckor heller så kroppen borde vara superutvilad.
 
 

Efter att ha handlat potatis och tagit ut en ny burk Levaxin på apoteket var det dags att åka till healern. Hon fick kontakt med en äldre släkting idag och vi pratade kring det och livsuppgift. Det blev en mycket intressant eftermiddag.
 
Hem och fixa fiskgratäng med mandel och hemmagjort potatismos... Ska väl krypa i säng tidigt eftersom det är jobb-dag imorgon och resten av veckan.
 
                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0