Plugg och kontemplation

De här långa bilresorna till och från jobbet är inget jag tänker på med någon större glädje kvällen före... men när jag väl sätter mig i bilen får jag ett sånt lugn i kroppen. Alla de tankar jag tänker samtidigt som ögonen följer vägen är så kontemplativt. Jag kommer sakna dem när det blir dax att sluta på jobbet...
 
 
Nu har jag varit ledig från jobbet i två dagar och istället varit på Master-kurs på Ersta, så efter att ha lämnat Bamse på dagis och bilen på parkeringen utanför dagis så har jag tagit t-bana och buss till skolan. "Införing i diakonivetenskap". Det har blivit många spännande diskussioner om begreppet diakoni så det märks att det finns ett uppdämt behov hos många diakoner att diskutera yrkesrollen, kallet och vad som ingår i begreppen. Det är ju luddiga begrepp hela vägen och inte ens i sista biskopsbrevet blev det tydligt... Nu är det en massa intressant litteratur som ska plöjas innan tentan i december. Och så passade jag på att boka en tid med direktorn för att diskutera mina olika ämnesfunderingar till själva masteruppsatsen som jag känner att jag snart vill börja med.
 
 
Men ännu är det en dag kvar i veckan och då blir det jobb. Min tatuering på jobbet väcker mångas nyfikenhet och jag har från flera fått tipset om Vikings som går på fyran på torsdagar. Den ska jag sätta mig och se nu!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0