Regnet det bara öser ner

En riktigt regnig morgon och förmiddag. Tur att jag har handduk till Bamse i bilen för det behövdes efter morgonpromenaden. Förvånansvärt nog inga bilolyckor idag trots att vissa kör som om det vore sommarvägar och dundrar på i 140 km/h samtidigt som de sprejar ner alla de kör om så till den milda grad att sikten blir lika med noll under flera sekunder samtidigt som bilarna svajar hit och dit i vattenmassor på gatorna och vinden som sliter i karosserna ...
 
                         
Det var inte mycket folk på jobbet idag. Nästan hela pastoratet är på utbildningsresa men vi är några få tappra kvar som envist håller massorna stången. Nejdå, det har varit lugnt, i princip all verksamhet är stängd. Jag har haft ett besök och några telefonsamtal inkl. efterarbete under dagen, i övrigt gjort en sånggudstjänst till nästa onsdag när jag ska ut på äldreboende. På lunch och fika-rast så fick jag tillfälle att prata med några som jag inte pratat så mycket med vilket var kul. Vi har en praktikant denna vecka och idag hade han bakat bullar med husmor. Det var verkligen inga dåliga bullar som det sen bjöds på vid eftermiddagsfikat.
 
 
Ett samtal som jag dragit lite på, fråga mig inte varför, antagligen känslan av att inte riktigt duga, ringde jag idag. ABF i Strängnäs välkomnar mig att se deras lokaler för att eventuellt starta upp en knyppel-cirkel. Entusiasmen i andra ändan luren gladde mig och nu kan det nog snart vara dags att leta upp adresserna till intresserade knypplare i Strängnäs omnejd. Det vore ju jätteroligt om det blev av!
 
 
Nu har Bamse tagit med sig Janne ut i ännu ett regnväder, sen det är sängtajm. Nu blir det inte jobb under två dagar, utan studier. Omväxling förnöjer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0