En fredag med barnbarnen

Igårmorse ringde klockan ett par timmar senare än den brukar. Det var skönt att få sova lite längre. Efter morgonsysslor åkte Bamse och jag till Storstan för att umgås lite med några av släktens minsta. Mattias fick en eftermiddag på Scanias testbana i 30-årspresent och han ville gärna ha med sig Linnéa på det. Linnéa och jag hann umgås lite innan hon åkte och vi åt lunchbuffé på den vietnamesiska restaurangen nära där de bor, sen blev det hopp och lek för mormor och barnbarn.
 
Jag skippade ProPointsräkningen, det var                En av mina vackra döttrar
så gott!  
 
Meija vaknade strax efter Linnéa åkt.             Här hängde Bamse över en halvtimme. Katten
Hon mornade sig hos Thyra.                          Agnes låg under soffan!
 
Hundpromenad till kojan!
 
I lekparken:
Här byggs det en bro!
 
Jag hade god hjälp i barnvaktandet...
 
Jag beställde kycklingspett med ris och vatten att dricka från restaurangen i sandlådan. Grus i dojan är ris, ett blad genomstunget av en minimal pinne är ett kycklingspett och en strumpa full med grus är vatten. Mmm, jättegott!
 
 
Meija är jätteduktig att gå. Att ta med henne på hundpromenad i skogen var inga problem. Men jag skrattade gott (även om jag inte försökte visa det) när även hon satte sig vid ett träd för att göra sina behov. Resultatet var ju inget jag behövde ta upp, det fick jag ta hand om på annat sätt när vi kom hem!
 
 
De stora flickorna kunde ju tvätta sanden av sig själva, men lillfröken tvättade jag av så gott det gick med våtservetter. Kläderna åkte i smutskorgen. Sen gick vi och vilade en stund innan jag plockade fram tacos som Linnéa gjort ordning åt oss.
 
Bamses bil-bur är bäst!
 
När föräldrarna kom hem hade vi fredagsmys. Chips och ostbågar (banan till Meija) och film - Stuart Little!
 
                            

Linnéa och jag gick ut kvällspromenad med hundarna, sen åkte Bamse och jag hem.
 
Nu är klockan snart ett och Bamse sover än! Han har ju en tuff vecka bakom sig med dagis och sen att passa på alla barn, katter och hunden, så han har faktiskt fått sova. Men nu tänker jag väcka honom och gå ut en sväng. Han får sova vidare sen när jag utför dagens sysslor! Idag ska vi ingenstans!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0