Mera kalas!

Lugn morgon, långprommis med Bamsen där temat fick bli "fotografera all rolig svamp". Jag gjorde ett kollage i PicsArt på hälften av dem. Det finns hur mycket rolig svamp som helst just nu... men jag hoppas att grannen snart flaggar för att höstkantarellerna kommit, då ska jag få följa med henne ut på svampjakt!
 

Nu lite senare på eftermiddagen fick vi besök. Min "gamla" konfirmationskompis Kristin, som också fyllt halvsekel, kom över med make och minstingen (som blivit stor). Vi kunde inte gå på hennes fest pga att Janne fick rycka in akut på jobbet så nu tog vi igen det med en mysig eftermiddag. Vi hade köpt tårta till eftermiddagsfika och sen åkte vi in till Lillstan och gick på Grekiska tavernan.
 
Karl-Gustavtårta till hundraåringen = Kristin + mig. Ingen kan väl missta sig på vart vi köpt den...
 
Sen var denna dag tillända. Bamse har varit ute och jag har tvättat hans ena baktass med kortisonschampoo för andra gången idag. Den kliar så han slickar och biter i den... jag hoppas kunna lugna klådan över helgen så får jag ringa veterinär på måndag om det inte funkar... men jag tycker det ser ut som det han haft tidigare.
 
Nu känns det som sängtajm. Tack för en härlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0